Astro prognoze novembrim. Ko zvaigznes sola zodiaka zīmēm?

Novembris sākas aptumsumu koridorā, ko sarežģi nelabvēlīgi aspekti, tas atvērās uz Saules – 25. oktobrī un beigsies uz Mēness – 8. novembrī. Parasti aptumsumu ietekme ir jūtama vairākas nedēļas pirms un pēc izziņotajiem datumiem. Kopumā aptumsumu periodam raksturīgs enerģētiski spēcīgs potenciāls, un tas lielākā mērā ietekmē kolektīvos procesus. Pēc ekspertu domām, aptumsuma koridors darbojas kā filtrs ne tikai publiskajiem, bet arī personīgajiem karmiskiem parādiem.

Uzkrāto nepareizo lēmumu indikators būs trauksmes un noguruma sajūta. Lai izvairītos no šādas ietekmes, jums vajadzētu pārskatīt savas saistības un mēģināt labot situāciju. Kopumā katram no mums šāda astronomiska parādība, kas savā iedarbībā nav viegla, nesīs kardinālas izmaiņas, mainīs mūsu priekšstatus par sevi un pasauli, spiedīs uz personības transformāciju un ilgtermiņa attīstības plānu atsāknēšanu. . Neskatoties uz to, ka pēdējais rudens mēnesis ir sarežģītiem astroloģiskiem notikumiem bagāts, mūsu spēkos ir nepadoties negatīvām tendencēm.

 

Savukārt tradicionālā zodiaka zīmju pārstāvju prognoze, ko sastādījusi astroloģe Vera BORŠČEVSKAJA, palīdzēs noteikt kustību pareizajā virzienā.

 

AUNS

Šķiet, ka visi un viss jūs atturēs, spiežot veikt rūpīgu revīziju jūsu lietās un attiecībās. Un ne velti! Apkārt esošā nestabilitāte, kas reizināta ar neapdomību un steigu, var novest pie zaudējumiem. Tajā pašā laikā pienāk lielisks periods neprecizitāšu labošanai, šķiet, pat perfekti padarītā darbā. Atmetiet šaubas, pārliecinoši uzņemieties problēmzonu meklēšanu un labošanu.

Tas ir tieši tas gadījums, kad nekas neiznāks, bet, noslīpējis visus raupjumus, būsiet apmierināts ar rezultātu.

 

VĒRSIS

Būs vēlme kaut kā izcelties un sevi pierādīt. Taču šī vēlme var būt nopietns pārbaudījums tavam ego, kas kā palielināmais stikls var parādīt ne tikai priekšrocības, bet arī trūkumus. Zvaigznes iesaka visu kārtīgi izsvērt un pārdomāt. Galvenais nav mērķēt uz kaut ko, kas ir pāri saviem spēkiem.

Un, lai arī kā gribētos visu izdarīt pats, tomēr piesaistiet partneru, kolēģu, darbinieku atbalstu. Tāpat neaizmirstiet parūpēties par kādu tuvu cilvēku, vairāk domājiet par citiem, nevis tikai par savu cilvēku.

 

DVĪŅI

Jūs tiksiet ierauts darba dienās. Un neļaujiet visam noritēt tā, kā vēlaties, bet jūs varēsiet “izlauzties cauri”, pateicoties vitalitātei un smagam darbam. Būs arī vēlme justies noderīgam, zināt, ka esi vajadzīgs. Piedalies sabiedriskajos procesos, interesējies par citu problēmām. Mēneša otro pusi veltiet komunikācijai ar partneriem un mīļajiem: apmeklējiet dažādus pasākumus, veiciet kopīgus braucienus.

Mēneša beigās gaidāma neskaidru situāciju noskaidrošana ar vadību un augstākām iestādēm.

VĒZIS

Mēneša sākumā notikumi var neizvērsties pēc plānotā scenārija. Centieties tajās emocionāli neiesaistīties, atturieties no nepamatotām cerībām un vēlmēm. Iespējams, jūsu plāni ir nedaudz nesaskanīgi ar realitāti. Tajā pašā laikā, neskatoties ne uz ko, uzturēt labas, vienmērīgas attiecības ar draugiem un domubiedriem.

Nezaudē optimismu un cerību uz labākiem laikiem. Galu galā mēneša beigās jūsu priekšā pavērsies daudzas iespējas. Galvenais, lai būtu pilnībā ekipēts un ar cīņas sparu sākt iekarot jaunas virsotnes.

 

LAUVA

Novembra pirmajā pusē pievērsiet uzmanību karjeras jautājumiem un kompetentai mijiedarbībai ar vadības un varas struktūrām. Uzlabojiet savu profesionalitāti, sekojiet līdzi jauninājumiem savā darbības jomā. Veiksmīgi strādājot, jūs labprāt atgriezīsities pie saviem mīļajiem, viņi vienmēr atbalstīs un kļūs par uzticamu atbalstu.

Savukārt nepalaid garām iespēju dāvāt viņiem savu mīlestību un rūpes. Var būt pat vērts uzdāvināt jauku dāvanu. Mēneša beigas ir lielisks laiks, lai nodarbotos ar to, kas patīk, hobijs.

 

JAUNAVA

Koncentrējies uz vispusīgu komunikāciju, apmācībām, darbu ar dokumentiem. Šajā periodā izrādīsi interesi par mācīšanos, paaugstināsi zinātkāres un sabiedriskuma līmeni. Un neskaitāmās tikšanās, interesantu grāmatu lasīšana neļaus ieslīgt ikdienas rutīnā. Veiksmīgi būs īsi braucieni un īsi komandējumi.

Lasi vēl: Astrologi jau zina galvenos zodiaka veiksminiekus 2023. gadā

Mēneša vidus ir īstais laiks dokumentu kārtošanai un citiem svarīgiem papīriem. Kopumā mēnesis solās būt interesants. Jebkurā gadījumā jūs varēsiet pārveidot savu dzīvi ar pozitīvām izmaiņām.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Leave a Comment