Astro prognoze novembrim. Ko zvaigznes sola zodiaka zīmēm?

 

 

SVARI

Zvaigznes iesaka biežāk pieslēgt intuīciju, lai starp rindām varētu daudz lasīt. Tajā pašā laikā pārliecinoši ķerieties pie lietas, izmantojot uzkrāto pieredzi, tas kalpos par stabilu pamatu veiksmīgai paaugstināšanai.

Centieties arī sekot līdzi notikumiem, uzturēt nepieciešamos sakarus, iepriecināt sevi ar patīkamiem sīkumiem, piemēram, jaunu apģērbu. Turklāt nevajadzētu doties tālā ceļojumā iespējamu neparedzētu šķēršļu un kavēšanās dēļ.

 

SKORPIONS

Citu uzmanība pilnībā piederēs jums, lai gan jūs to uztversiet mierīgi. Tā kā jūs nejutīsieties kā zvaigžņu cilvēks pēc savām izjūtām. Pievērsiet uzmanību veselībai. Iziet atbilstošus izmeklējumus un profilaktiskās procedūras, atveliet laiku pastaigām un sportam.

Trenējies metodiski, netiecoties pēc lieliskiem rezultātiem un ātras uzvaras: tagad ir svarīgi vienkārši uzturēt sevi formā. Novembris tavā dzīvē ienesīs dažas Šekspīra kaislības. Centieties tajos neienirt ar galvu.

 

STRĒLNIEKS

Ir pienācis laiks apkopot gada provizoriskos rezultātus. Nezaudējiet drosmi, ja ne visas jūsu idejas ir īstenotas. Galvenais ir pārliecinoši virzīties uz priekšu, neapstājoties pie tā. Uzmanīgi analizējiet ar jums notikušos notikumus, iespējams, ienāks prātā jauni veidi, kā veicināt idejas.

Un nepievērsiet uzmanību ļaundaru viltībām un intrigām. Līdz mēneša beigām viņu intrigas atklāsies, un jūs daudz ko redzēsiet patiesā gaismā. Turklāt negaidītu atbalstu tev sniegs tuvi cilvēki.

MEŽĀZIS

Nezaudējiet kontroli pār sevi: “turiet savaldībā” savas emocijas, nepakļaujieties provokācijām no ārpuses. Iespējams, vide sagādās nepatīkamus pārsteigumus. Pastāv arī liela absurdu situāciju rašanās iespējamība.

Viņi mēģinās jūs ievilkt kaut kādā haosā ar mēģinājumu “izsist zemi no jūsu kājām”. Parādot iekšējo vājumu, jūs riskējat nonākt stiprākas personības ietekmē, kas liks jums rīkoties pēc jūsu scenārija. Neesiet pārāk uzticīgs.

 

ŪDENSVĪRS

Mērķi netiks izpildīti pirmajā reizē. Esiet pacietīgs, bet tajā pašā laikā esiet pārliecinātāks: drosmīgi paziņojiet par sevi, darot visu pats un neatskatoties. Saņemsi negaidītu palīdzību no ģimenes, taču neaizmirsti par pareizību attiecībā pret tuviniekiem.

Tāpat neprasi daudz no citiem, esi uzmanīgs pret savu uzvedību, vēro savus vārdus un darbus. Jebkura nepareiza kustība var izjaukt trauslo līdzsvaru attiecībās. Mēneša beigās jutīsies ērtāk un brīvāk.

 

ZIVIS

Priekšplānā izvirzīsies profesionālā pilnveide, attieksmes pret karjeru pārskatīšana, pašizglītība ar dziļu iedziļināšanos priekšmetā. Gribu daudz mācīties, darīt lietas, kas paplašina redzesloku. Varbūt ne viss būs viegli, bet pats process aizraus un aizkavēs.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm ir problēmas ar sevis pieņemšanu. Viņi ir ļoti kritiski pret sevi un viens otru

Kādu laiku apakš straumes vedīs prom no iecerētā mērķa, nāksies atzīt, ka neaptveramību nav iespējams aptvert. Mēneša beigās radīsies izpratne, kā rīkoties ceļā uz panākumiem.

Leave a Comment