Numerologi mums ir stāstījuši, ka 2022. gada 22. decembrī saplūdīs seši divnieki un ka mēs varam pārdzīvot šausmīgu datumu

Vēl viens pārsteigums 2022. gada beigās ir spoguļdatums, ejiet sešu divnieku dienā.

Ja atmetam šīs dienas ezotērisko vērtējumu, tad tīri pragmatiski vienu un to pašu skaitļu mija piešķir dienai savu emocionāli iekrāsoto vilni. Tas palīdz vai kavē dažādu plānu īstenošanu. Ko sagaidīt no sešu divnieku dienas 2022. gada decembrī, kā arī to, kā padarīt šo dienu patiesi produktīvu sev, pastāstīsim šajā publikācijā. Datuma numeroloģiskā vērtība 22.12.2022 Katram datumam ir sava nozīme. Lai uzzinātu datuma numeroloģisko skaitli, pietiek visus skaitļus saskaitīt, līdz paliek viens: 2+2+1+2+2+0+2+2. Mēs saņemam 13.

Tagad mums jāpievieno atlikušie skaitļi: 1+3=4. Tieši četri ir šī datuma vērtība. Bet ko nozīmē pats četrinieks? Tas ir centības, konsekvences, pacietības un organizācijas skaitlis. Proti, 2022. gada 22. decembrī ikviens var sākt strādāt. Ar racionālas pieejas un nosvērtības palīdzību var gūt lielus panākumus. Datuma Mēness vērtība 22.12.2022 Šajā dienā Mēness atradīsies Strēlnieka zīmē. Šajās dienās katrs cilvēks var nodarboties ar prāta darbību, plānošanu un darbu ar dokumentiem.

Šajā jautājumā jums būs nepieciešams nevis ātrums, bet gan uzmanība. Šajā gadījumā būs iespējams sasniegt lieliskus rezultātus. Tomēr jāatzīmē, ka 29. Mēness diena ir nelabvēlīga. Tāpēc pastāv risks sastapties ar sliktām domām un pat saslimt. Ko var izdarīt spoguļdatumā 22.12.2022 Šis datums var kļūt par īstu magnētu finansiālās labklājības piesaistīšanai.

Lasi vēl: Astroloģe Volodina sastādījusi horoskopu 2023. gadam, kas paredz būtiskas izmaiņas visām astroloģiskajām zīmēm

Cilvēki, kuri nolemj virzīt kādus projektus, to droši var izdarīt 22. decembrī. Lai nenomaldītos un neizlabotu pagātnes kļūdas, numerologi šajā dienā iesaka sniegt pat visniecīgāko, bet sirsnīgāko palīdzību apkārtējiem. Šajā dienā vari uzsākt lietas, kas prasa risku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment