Burvīga veiksme: 4 zodiaka zīmes, kurām 2023. gads būs labākais pēdējos gados

Daudzi no mums gaida Jauno gadu, cerot mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Astroloģe Elena Nolari pastāstīja, kuram 2023. gads Melnā ūdens truša būs dzīvē labākais.

Ar zināmām bažām gaidām nākamo 2023. gadu. Nākamais gads pēc ķīniešu horoskopa būs Ūdens kaķa, bet pēc japāņu – Melnā truša gads. Abi horoskopi apliecina, ka nākamais gads būs mierīgāks par 2022. gadu. Ūdens kaķis ir tieši pretējs tīģerim, neskatoties uz to, ka abi dzīvnieki pieder pie kaķu dzimtas. Kaķis ir diplomātisks dzīvnieks, kurš vienmēr atradīs kopīgu valodu ar visiem. Tajā pašā laikā, ja Kaķis negribēs, ar viņu vienoties nebūs iespējams. Tie ir pārgalvīgi dzīvnieki, kurus nevar pārliecināt.

Trusis austrumu horoskopā ir tālredzības un asa prāta, vērīguma, piesardzības, pašaizsardzības, veiklības un maiguma simbols. Gan Trusis, gan Kaķis ir mājdzīvnieki, kas 2023. gadā nesīs tikai labestību, romantiku, ģimenes laimi un pozitīvu komunikāciju ar mīļajiem. Tajā pašā laikā ģimenes konflikti pametīs mūsu dzīvi.

Turklāt 2023. gads būs ceturtais Mēness cikla gads.

Saskaņā ar ķīniešu horoskopu, gadam vajadzētu būt laimīgam.

 Aicinām noskaidrot, kuram gads būs īpaši veiksmīgs.

AUNS

Aunam 2023. gads būs veiksmīgākais pēdējo dažu gadu laikā. Viņi gaida panākumus un labklājību jaunajā gadā. Jau gada sākumā viņi varēs sākt plūkt iepriekšējo pūliņu augļus, kas ļaus atpūsties un saņemt likteņa dāvanas, kas būs īpaši predisponētas šīs Zīmes pārstāvjiem. Grūtākais 2023. gadā Aunam būs mēģinājums atpūsties.

 

VĒRSIS

Vērsis daudz neatšķirsies no Auna. Daļa Aunu labklājības pāries Vēršu rokās un turpināsies ar viņiem visa gada garumā. Šīs Zīmes pārstāvji šķiet lēni un flegmatiski, taču jaunajā gadā viņi var būt ļoti enerģiski.

Lasi vēl: Ziemassvētku galdam: Lavaša rullīši ar krabju nūjiņām

Viņi varēs gūt panākumus karjerā un iegūt to, par ko nevarēja pat sapņot.

 

Šķir otru lapu, lai turpinātu lasīt….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment