Agresīvā autobusa pasažiere, kas draudēja biļešu kontrolierei un iespļāva sejā sievietei, saņēmusi sodu!

01_bogdanova

Jau ziņojām, ka pagājušā nedēļas nogalē tika nofilmēts konflikts starp sabiedriskā transporta biļešu kontroli un kādu agresīvu pasažieri, kas negrasījās maksāt par braucienu. Pārējie pasažieri noklausījās sievietes iespaidīgajā vārdu krājumā, un tikai viena sieviete grasījās stāties bravūrīgās dāmas ceļā. Diemžēl par to viņa saņēma spļāvienu sejā.

Incidents tika nofilmēts, un video ievietots internetā. Pateicoties vērīgiem iedzīvotājiem, sievietes personība ātri vien tika noskaidrota. Rīgas mērs Nils Ušakovs pie dāmas nosūtīja pašvaldības policistus. Sieviete viņiem atklāja, ka neko traku savā uzvedībā viņa nesaskata.

Agresīvā un rupjā pasažiere, kas brauca ar 3. autobusu, ir Jūlija Bogdanova, kas dzīvo Bolderājā. Viņas kaimiņi žurnālistiem steidza pavēstīt, ka visi no viņas cieš. Viņa neesot normāla. Kaimiņi saukuši gan policiju, gan ātro palīdzību, lai kundzi savaldītu, taču viss velti. Bogdanovai nepatīk bērni, viņi cilvēkiem met ar akmeņiem, labprāt gāž tos no kājām un skrāpē kaimiņu automašīnas.

Šodien policija nāca klajā ar paziņojumu, ka sieviete ir saņēmusi sodu, tomēr neatklāj tā apmēru, jo tā esot ierobežotas pieejas informācija. Atgādināsim, ka viņai draudēja līdz pat 500 eiro liels naudas sods.

Jūlijai Bogdanovai tika sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu. Uz protokola izskatīšanu persona neieradās, tāpēc lēmums tika pieņemts bez viņas klātbūtnes. Policija atklāj, ka soda naudas apmērs tika noteikts, ņemot vērā Bogdanovas atzīšanos, ka savu rīcību nenožēlo, kā ar fakts, ka incidents notika sabiedriskā vietā, vairāku cilvēku klātbūtnē.

 

Avots: skaties.lv

Leave a Comment