Alvis izseko dzērājšoferi, kurš viņu gandrīz nogalina, bet policija atbild: “Ko tad mēs varam izdarīt?”

Alvis sociālajā tīklā Facebook dalījies ar uz Jaunciema šosejas piedzīvotajām šausmām, kad 14. decembrī tikai viņa pieredze un savlaicīga reakcija viņu paglāba no avārijas, kas varēja beigties ar ļoti nopietnām sekām! Alvis raksta:

“Šovakar [14.decembrī] 21:40 braucu pa Jaunciema šoseju Berģu virzienā. Nelielu gabaliņu aiz Jaunciema pretīm brauc pilsētas satiksmes autobuss.

Tajā brīdī, kad esmu gandrīz pie autobusa, no autobusa aizmugures izlec “atsaldētais” un vienā mierā apdzen autobusu. Tikai Dievs, mana un aizmugurē braucošā vadītāja reakcija glāba no frontālās sadursmes!

Saprotot, ka ko tādu var izdarīt tikai cilvēks ntajā reibuma pakāpē, uzsāku braukt šim pakaļ. Viņš saprotot, ka nu vairs nebūs labi, līkumo pa Jaunciema mazajiem piemeža ceļiem.

Diemžēl sniegs un tumsa šajā gadījumā nav viņa sabiedrotie. Aiz kāda likuma pamanu viņa auto ceļa malā pamestu. Atvērtiem logiem. Pats “atsaldenis” ieskrējis mežā un no šā brīža tumsa kļūst par viņa sabiedroto….

Zvanu policijai. Un ziniet ko viņi man atbildēja? “Ko tad mēs varam izdarit? Nodosim informāciju pašvaldības policijai…”

Es paliku mēms! Un šajā sakarā man ir jautājums Latvijas Valsts policijai! VAI TAS IR NORMĀLI!

Un ko sakiet jūs draugi, paziņas un citi Latvijas iedzīvotāji?”

Avots: Facebook/Alvis Leinasaris

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment