Andris Kivičs cenšas atrast karikatūras autoru

Andra Kiviča un Lienes Skulmes attiecības kļuvušas par pēdējā laika vienu no skaļākajiem notikumiem. Vien nesen dziedātājs izšķīries ar bijušo sievu, taču tagad jau sociālajos tīklos izrāda savas jaunās attiecības. Kivičs paralēli ir aizrāvies ar ar kāda mākslinieka ar segvārdu “Liktenīgais” meklēšanu, kurš publicējis karikatūru ar viņu pašu, viņa mīļoto sievieti un viņas bijušo dzīvesbiedru Andri Buli.

“Liktenīgais” savā Facebook lapā publicējis karikatūru, kurā Liene Skulme attēlota kā nāve, kas izgājusi pa durvīm, uz kurām ir aktiera Andra Buļa bilde, atstājot asiņainu ceļu, tālāk dodoties pie durvīm, uz kurām ir Kiviča bilde. Karikatūras apakšā lasāms vārdu salikums “SOUL MATE”. Ne velti izvēlēts šis salikums – tieši šos vārdus, kas no angļu valodas tulkojumā nozīmē “dvēseļu radinieks”, abi mīlnieki nesen uztetovējuši abi uz savām rokām.

Pats profila īpašnieks komentāros atstājis bildi:

Foto: Facebook

Savā Twitter kontā Kivičs izmisīgi cenšas atrast mākslinieku: “Un tagad viena mūsu sabiedrības daļa ir tādā punktā, kur tai patīk attēli, kur 3 bērnu mamma tiek attēlota kā nāve. Un viena liela mūsu latviešu sabiedrības daļa saka, ka tas ir forši un ka tas ir baigi “rēcīgi”. Un izrāda sajūsmu. Apsveicu visus 2019.gadā ar jaunu cinisma un kretīnisma līmeni. Izdarījis to ir jaunais cilvēks attēlā. Es viņu protams atradīšu, un man viņam būs piedāvājums. Pareizi, protams, būtu piekaut viņu uz ielas, bet tad atkal sāksies.”

Kiviča sekotāji neatklāj mākslinieka identitāti, taču atzīst, ka ja politiķis būtu “pietiekami attapīgs,” varētu noskaidrot aktiera vārdu un uzvārdu piecu minūšu laikā, ziņo portāls apollo.tvnet.lv.

Avots: apollo.tvnet.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment