Aptumsuma koridors no 30. aprīļa līdz 7. maijam: ko sagaidīt un no kā jābaidās zodiaka zīmēm

No 30. aprīļa līdz aptumsuma koridoram sākas.

Tas atveras ar saules aptumsumu.

Bīstamākās dienas ir PIRMS Mēness un Saules aptumsuma. Un laika posmā starp tiem (koridors) notiek liktenīgi notikumi, dzīves mācības, mājieni no Visvarenā, karmiska.

Kas šajā koridorā sagaida zodiaka zīmes? Stāsta astroloģe Alīna Minajeva.

Pirmkārt, visas pazīmes skars naudas sfēru, īpašumu, sieviešu attiecības (darbā, valsts iestādēs, ģimenē).

Periods Vērsim un Svariem ir iemīlēties, bet neaizrauties. Vilšanās var nākt rozā brillēs, neeksperimentējiet ar ādu un seju. Kakla, ādas un sieviešu orgānu slimību saasināšanās. Arī finansiālā puse piedzīvo pārmaiņas. Aptumsumu koridorā var palikt stāvoklī, oficiāli reģistrēt laulību vai uzsākt ciešākas attiecības. Neiesaistieties strīdā, strīdos, kautiņos – jūs varat uzkāpt uz galvas tiešā un pārnestā nozīmē.

Auns un Skorpioni – īpašuma jautājumi, darba brīži, kur finanses aizplūst un nāk. Vai nu ir daudz jātērē, un, iespējams, jāpaaugstina alga. Iespējams, iegādājieties to, ko jūs patiešām vēlējāties. Nesteidzieties priecāties, uztveriet to atbildīgi un kārtējo reizi nelielieties.

Zivis, Strēlnieks – darījums var izrādīties veiksmīgs, dokumentu kārtošana, kas ievilkās ilgu laiku. Riska grupā esošie dzīvnieki un mašīnas var saslimt un sabojāties. Vienkārši esiet piesardzīgs kā gājējs un pasažieris. Ir iespēja pārvietoties, kas bija ļoti gaidīts, bet ne tas, ka ilgu laiku. Tenkas, baumas var tevi “panākt”. Veselība var sabojāt, un jums ir jākonsultējas ar ārstu.

Lasi vēl: “Veiksmes vētra to satrieks”: Pāvels Globa prognozēja “baltās svītras” sākšanos 5 zodiaka zīmēm 2022. gada maijā.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment