Artuss Kaimiņš “nolīdzina līdz ar zemi” Saeimas un Valdības bezatbildību attiecībā pret aizbraukušajiem Latvijas iedzīvotājiem

“Jūs savas pakaļas neesat pacēluši par šiem 18 gadiem” – šādi savas runas laikā deputāts Artuss Kaimiņš raksturoja Saeimas un Valdības neizdarību attiecībā pret aizbraukušajiem Latvijas iedzīvotājiem. 

Kaimiņa dusmas izsauca topošais disaporas likums. Jau vēstīts, ka Ārlietu ministrijā (ĀM), kas uz ārzemēm emigrējušo tautiešu motivēšanu atgriezties atpakaļ Latvijā nosaukusi par vienu no savām šā gada prioritātēm, top jauns likums par diasporu. Tas paredzēšot arī praktisku palīdzību reemigrantiem. Kaimiņš norāda, ka šāds likums ir krietni novēlots, un par cilvēkiem bija jādomā pirms viņa devās uz ārzemēm, jo Latvijā vairs nespēja nodrošināt cilvēka cienīgu dzīvi.

Zem video Kaimiņš raksta: Mūsu valsts iedzīvotāji pamet Latviju. Pamet to, jo nejūtas droši par sevi un saviem bērniem. Varas partijas NAV rūpējušās par mūsu valsts izbraukušajiem jau 18 gadus. Un nerūpējas arī par to, lai tagad Latviju cilvēki nepamestu. Un te ir mans viedoklis.

Lūk VIDEO:

https://www.facebook.com/kaimins/videos/10217109175025170/

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment