Astro dvīņi. Kuras zodiaka zīmes ir līdzīgas viena otrai?

 

JAUNAVA – MEŽĀZIS.

Jaunava un Mežāzis beidzas Astro-dvīņu pāri. Diviem Zemes elementu pārstāvjiem, iespējams, nav nepieciešams to līdzības apraksts. Līdzvērtīgi Zivīm un Vēžiem viena un tā paša zodiaka elementa pārstāvji ir līdzīgi viens otram, lai gan tomēr ir vērts pateikt dažus vārdus. Radniecīgas dvēseles ir precīzs izteiciens šo Astro dvīni aprakstā. Viena doma par divām, mierīgums un analītisks domāšanas veids. Jaunava un Mežāzis saprot viens otru kā neviens cits. Viņi ir vienlīdz noslēpumaini, tikpat pragmatiski un vienlīdz apsēsti ar materiālu. Jaunavām nauda ir turpat, kur Mežāžiem, tas ir, pirmajā vietā. Tās vienmēr ir “uz viena viļņa garuma”, tās ir pašas zodiaka zīmes, par kurām var teikt, ka tās ir kā divi zirņi pākstī. Gadījumā, ja Astro dvīņī atradīs viens otru un izveidos aliansi, šie divi būs nešķirami kā neviens cits.

VĒZIS – ZIVIS.

Ceturtais Astro Dvīņu pāris ir Zivis un Vēži, vienas un tās pašas stihijas – Ūdens stihijas – pārstāvji. Nav noslēpums, ka Zivis un Vēži ir līdzīgi viens otram, tomēr to līdzība ir daudz dziļāka, nekā šķiet pirmajā acu uzmetienā. Emocionalitāte un neaizsargātība, protams, ir viena no šo zodiaka ūdens zīmju atšķirīgajām iezīmēm, tomēr ar visu to radniecību tas nebeidzas. Zivis un Vēži vienlīdz izjūt citu cilvēku emocionalitāti, viņiem ir vienlīdz labi attīstīta intuīcija un garīgās saiknes ar sev tuviem cilvēkiem. Šie Astro Dvīņi, iespējams, ir vislīdzīgākie viens otram no šī saraksta, Ūdens stihija tos nosaka vienā virzienā, šīs divas zīmes ir ne tikai neprātīgi līdzīgas viena otrai, bet arī saprot viena otru bez vārdiem.

LAUVA – ŪDENSVĪRS.

Papildus tam, ka Lauva un Ūdensvīrs ir karmisks pāris, šie divi ir arī Astro Dvīņi . Kas ir kopīgs starp viņiem? Uguns stihija un gaisa stihija savā starpā sadzīvo ļoti labi, tomēr šīs konkrētās divas zodiaka zīmes parasti dēvē par pretstati. Tā ir gan patiesība, gan ne. Pirmkārt, viņiem ir kopīgas dzīves vērtības un prioritātes. Kamēr Lauvu velk sekulāra, skaista dzīve, kas ir pilna ar greznību un svētībām, tad Ūdensvīru piesaista zināšanas un garīgā attīstība. Varētu šķist, ka ir divi pilnīgi atšķirīgi ceļi, lai gan, iedziļinoties, tajos var atrast līdzības – tieksmi pēc nezināmā un, kā pārējiem šķiet, nereālu. Ūdensvīra līmenī Lauvu velk tik nereālas lietas, ka šķiet, ka to nav iespējams sasniegt, lai gan pretēji viedokļiem Ūdensvīram un Lauvai vienmēr izdodas sasniegt vajadzīgo punktu. Tas pats domāšanas stils un līdzība tieksmē pēc labākas dzīves. Garīgais un Materiālais, tajā pašā laikā tie ir divi dažādi jēdzieni un gandrīz viens un tas pats. Arī Lauvām un Ūdensvīriem ir īpašību kopums, kas ir unikāls visiem pārējiem un ir vienāds viņu savienībā, kas padara tos par astrodvīņiem.

Lasi vēl: Kuras Zodiaka zīmes ir pretējas un kuras ir vismazāk saderīgas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment