Atklāta no azartspēlēm atkarīgā atzīšanās un… sauciens pēc palīdzības!

Mid section view of a man playing on a slot machine in a casino

šo 7 gadu laikā esmu mēģinājusi nespēlēt,pats lielākais laiks cik ir izdevies bez ta iztikt ir 2 mēneši…. un pēc tam viss atkal atsakās.. Nezinu,kā sev palīdzēt… Ir protams kaut kādas ārstēšanās iespējas,bet cenas tur ir dārgas,un nezinu vai vispār tas līdzētu….. Tā es varētu rakstīt daudz un dikti kā man ir gājis visus šos gadus spēlējot,cik raudāts, melots, pārdzīvots……. Nezinu varbūt esmu vāja savā raksturā,varbūt atkarīga jeb slima….. Šīs iestādes ir uz katra stūra,lai kur tu pagrieztos vienmēr viņas būs tev pretī…..

Pēc cilvēkiem kas tur apgrozās,redzu 80% vienas un tās pašas sejas,kas visticamāk nozīmē ka arī viņi ir atkarīgi……

Es domāju, kāpēc apkārtējie par to nerunā? Kāpēc valdība klusē un izliekas ka viss ir labi? Kamdēļ mums ir vajadzīgas šīs iestādes un vēl tādā vairumā? Lai tā jau nabadzīgus Latvijas cilvēkus padarītu vēl nabadzīgākus? Vai lai pelnītu nodokļos lielu naudu kas ir veidota uz cita cilvēka nelaimes? Nezinu kāpēc vispār šo uzrakstīju,varbūt tas vienkārši ir dvēseles kliedziens… Kuru visticamāk tam kam būtu tas jāsadzird nesadzirdēs…..

Bet mīļie cilvēki,vienu ieteikt es jums gan varu,nespēlējiet šīs netīrās spēles,tas izpostīts visu kas jums būs un atstās jūs vienus……..

Avots: Lasītāja iesūtīts raksts

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment