VIDEO: Atklāti jauni, šokējoši fakti Lizuma apdrošināto jauniešu nāves lietā!

kaķis

Maija sākumā Lizumā notika traģisks negadījums – elektrotraumas rezultātā bojā gāja 19 gadus vecs puisis un 21 gadus veca meitene. Sākotnējā versija liecināja, ka puisis mazgājies ārā novietotā ūdens tvertnē. Virs tās bija pakārts apgaismes objekts, kuru, iespējams, kaķis iegāzis ūdenī. Meitene steigusies puisi glābt, taču pati saņēmusi elektrības triecienu un mirusi notikuma vietā.

dainis

Jaunieša tēvs – Dainis Mazulis apgalvo, ka negadījuma brīdī nav bijis mājās. Kad atgriezies, mēģinājis jauniešu izglābt, taču nesekmīgi.

Šobrīd Mazulim lietā ir liecinieka statuss, taču apkārtējiem ir aizdomas par jauniešu tīšu slepkavību, kuru pastrādājis puiša tēvs. Aizdomas radušās gan vīrieša kriminālās pagātnes dēļ, gan tāpēc, ka teju visi, kas ar kungu saskārušies ir piedzīvojuši nepatīkamus brīžus. Runā, ka viņš slikti izturējies pret saviem vecākiem un pagalmā esošais suns Mazuļa klātbūtnē ir nemierīgs un nobijies. Turklāt negadījuma vakarā kaimiņi dzirdējuši suņa rejas un cilvēku kliedzienus, kas skanējuši Daiņa Mazuļa mājās.

Dainis Mazulis jau ir sēdējis cietumā. 1999. gadā viņš nogalināja savu draudzeni. Tā bijusi viena no šaušalīgākajām tā laika slepkavībām, kas pastrādāta Vidzemē. Vīrietis vairākas reizes iesitis savam upurim pa galvu, pēc tam uzsēdinājis uz paštaisīta spridzekļa, kas sievieti burtiski sarāvis gabalos. Tuvinieki Guntu atpazinuši vien pēc 3 īpatnējām dzimumzīmēm, kas bijušas uz viņas muguras. Mirušās dvīņu māsa tiesā atzina, ka māsa baidījusies par savu un bērnu dzīvību, jo Mazulis bija solījis ar viņas atvasēm izrēķināties. Slepkavības motīvs – apdrošināšanas kompensācija 1 900 latu apmērā.

Daini Mazuli atzina par vainīgu un piesprieda 20 gadus cietumā, taču pēc jau pēc 10 gadiem viņu atbrīvoja. Kopš atrodas uz brīvām kājām vīrietis jau 20 reizes bijis likumsargu uzmanības lokā par dažādiem pārkāpumiem, taču ne reizi nav ticis arestēts.

tēls

Arī abi jaunieši tikuši apdrošināti 5 lielākajās Latvijas apdrošināšanas kompānijās. To gan varēja izdarīt vienā apdrošināšanas kompānijā, taču, iespējams, apdrošināšana izdalīta 5 daļās, lai neradītu aizdomas. Dainis Mazulis par apdrošināšanu varētu būt šķīries no 70-150 eiro, lai apdrošinātos par 25 ooo eiro. Tā kā lietā iesaistītas vismaz 5 apdrošinātāju firmas, tad izmaksājamā summa varētu būt rakstāma ar 5 nullēm. Dainis Mazulis esot zvanījis Latvijas apdrošinātāju asociācijas prezidentam Jānim Abāšinam un pieprasījis kaut daļu kompensācijas – 100 vai vairāk tūkstošus – kā nelielu kompensāciju par samazgām, ko šobrīd saņemot nelaimes brīdī.

Avots: kasjauns.lv

VIDEO:

Leave a Comment