Aunam ir jāpārcieš aizvainojums, bet Vērsim jāpārvar bailes: iepriekšējo dzīvju karma saskaņā ar zodiaka zīmi

Jaunava

Iepriekšējā iemiesojumā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem bija dziedināšanas dāvana un viņi aktīvi palīdzēja cilvēkiem. Šajā dzīvē viņiem ir jāatbrīvojas no vēlmes visiem meklēt vainu un uzspiest savu viedokli, kā arī jādomā, kā viņi varētu būt noderīgi citiem.

Svari
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pagātnes iemiesojumā bija miera nesēji, kas apvienoja cilvēkus un nodeva viņiem zināmas zināšanas. Šajā dzīvē Svariem jāiemācās saglabāt harmoniju, pārstāt būt emocionāliem un nesteigties no vienas galējības otrā.

Skorpions
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji iepriekšējā dzīvē bija pārāk neuzmanīgi. Viņi pieņēma nepārdomātus lēmumus, kas viņiem negatīvi atdeva. Šajā iemiesojumā Skorpioniem ir jāapzinās visa atbildība par savu rīcību, jāsamazina sava degsme, kā arī jāatsakās no sliktiem ieradumiem un agresijas izpausmēm.

Strēlnieks
Iepriekšējā iemiesojumā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem bija jāiet pret straumi un nikni jāaizstāv sava pozīcija. Šajā dzīvē Strēlniekiem jāmācās takts, cieņa un citu cilvēku pieņemšana.

Mežāzis
Pēdējās iemiesošanās laikā šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir uzkrājuši milzīgu pieredzi, kuru, diemžēl, viņi nevarēja nodot nevienam. Šajā dzīvē Mežāžiem ir ļoti svarīgi apzināties savu īsto “es”, pārstāt atkarīgi no apkārtējo piekrišanas, nomest smago ikdienas problēmu nastu un aizmirst par paškritiku.

Ūdensvīrs
Šīs zodiaka zīmes pārstāvji pagātnes iemiesojumā tik aktīvi popularizēja vienlīdzības un taisnīguma ideju, ka šajā dzīvē viņi bieži cenšas uzspiest citiem savu viedokli. Lai sasniegtu harmoniju un labklājību šajā dzīvē, Ūdensvīriem ir jāatsakās no vēlmes komandēt visus bez izņēmuma, kā arī jāapzinās, ka arī citiem cilvēkiem ir savs viedoklis, un tas var nonākt pretrunā viņu pašu uzskatiem.

Zivis
Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir visbagātākā dzīves pieredze un ne mazāk iespaidīga karma. Šajā dzīvē Zivīm jāiemācās tikt galā ar emocijām, nevis jāvadās no tām, kā arī jāpārstāj pastāvīgi apvainoties uz citiem vai mēģināt tikt galā ar neesošām problēmām.

Lasi vēl: “Maigais likteņa skūpsts”: 2 zodiaka zīmes no 1. jūlija pārklās milzīgu laimes ūdenskritumu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment