Aunus gaida liktenīga tikšanās, un Vēžus paradokss: kā zodiaka zīmes atradīs savu laimi

 

 SVARI. Iespēja uzsākt spilgtu romantiku radīsies tieši tajā brīdī, kad apmeklēsiet oficiālu iestādi: banku, nodokļu biroju, apdrošināšanas aģentūru. Visticamāk, personai, kuru liktenis iecēla jūsu dvēseles radinieka lomā, būs izcils izskats un pārsteidzoša humora izjūta.

SKORPIONS. Ļoti iespējams, ka 2022. gadā sāksies nopietnas attiecības ar cilvēku ar augstāku sociālo statusu. Iepazīšanās var notikt darbā, komandējumā vai izbraukuma uzdevumā.

 STRĒLNIEKS. Esi godīgs pret sevi! Romāns ar cilvēku, kurš jau ir precējies, nav labs, diez vai tas beigsies ar nopietnām attiecībām, un agri vai vēlu viņi uzzinās par jūsu slepenajām attiecībām. Labāk aplūkojiet tuvāk vientuļo kaimiņu (kaimiņu) vai pretējā dzimuma kolēģi.

MEŽĀZIS. Cilvēks, ar kuru kopā veiksit kādu sociālo projektu, ieinteresēs ne tikai kā personība. Un šajā brīdī nekas netraucēs turpināt iepazīšanos, piemēram, pat tas, ka šim cilvēkam ir bērni.

ŪDENSVĪRS. Iespējams, saņemsi ielūgumu uz kādu izklaides pasākumu vai svinībām (kāzas, saderināšanās, kristības, jubileja). Tieši tur jūs gaida tikšanās, kas apgriezīs ierasto dzīvesveidu un beigsies ar pilnīgi nopietnām attiecībām.

ZIVIS. Iepazīšanās, kurai nedaudz vēlāk ir lemts beigties laulībā, tā vai citādi būs saistīta ar jūsu mājdzīvnieku. Varbūt jūs dosieties ar viņu pastaigāties pa parku, un tieši šeit cilvēks izrādīsies tikpat vienaldzīgs pret dzīvnieku pasauli. Ir daudz iespēju: nejauša tikšanās pie veterinārārsta, izstādē, zoodārza bērnudārzā utt.

Lasi vēl: Austrumu horoskops 2022. gada jūlijam: ko Zilais ūdens tīģeris ir sagatavojis ikvienam

Leave a Comment