Bagātākās zodiaka zīmes

Šogad bagātākās Zodiaka zīmes noteiks Jupitera pāreja uz Mežāzi un Saturna tranzīts. Ja pirmā planēta ir ar zodiaka zīmi pozitīvā aspektā, tad cilvēkiem, kas dzimuši zem šī zvaigznāja, ir paveicies visos aspektos.

 

Saturns padarīs veiksmīgus tos, kuru zīme iebilst pret šo planētu un veido ar to “sekstili” vai “trīni”. Ja zīme veido kvadrātu ar Saturnu, tad cilvēkiem, kas dzimuši zem tā, nevajadzētu cerēt uz panākumiem. Pamatojoties uz iepriekš minēto, ir iespējams noteikt, kuri zodiaka zīmju pārstāvji būs bagātākie.

 

Strēlnieks

Jupiters izies cauri otrajai Strēlnieka mājai, kas pozitīvi ietekmēs šo zīmi. Šajā zīmē dzimušie var droši investēt biznesā, īrēt un pārdot nekustamos īpašumus, piedalīties investīciju projektos. Strēlnieka maciņš visu gadu tiks pastāvīgi papildināts.

Vērsis

Urāns prasīs šīs zīmes pārstāvjiem izmest visu bezjēdzīgo, kas viņus var ievilkt pagātnē. Vērsim ir grūti laiki. Pateicoties Jupiteram un Saturnam, Vērsis pārvarēs šo grūto periodu. Šīs planētas piedāvā vairākas labas darba iespējas. Jaunas iespējas palīdzēs nostiprināt Vērša finansiālo stāvokli.

 

Jaunava

Šīs zīmes pārstāvji var paļauties uz panākumiem daudzās jomās. Viņi sagaida finansiālu stabilitāti un panākumus darbā.

Lasi vēl: Trusis būs apmierināts: Kā gērbties zodiaka zīmēm- Jaunajam 2023. gadam, lai piesaistītu veiksmi

Viņi var droši ieguldīt naudu dažādos projektos un nebaidīties zaudēt naudu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment