Braucot naktī mājup no Valmieras, sievietei kļūst slikti… Svešinieka rīcība aizkustina līdz asarām!

Attēls ilustratīvs

“Šis vīrietis tā arī stāvēja man blakus un gaidīja ar mani kad paliks labāk, atkārtodams, ka vajadzētu izsaukt ātro palīdzību, tā kā esmu spītīga, nepiekāpīgi paliku pie sava un teicu, ka pati tikšu galā, vīrietis vienkārši stāvēja blakus un gaidīja, kad man paliks labāk ar piebildi, lai braucu pa priekšu ar savu auto, bet viņš no aizmugures pavadīs līdz mājām, lai pārliecinātos, ka es līdz tām nonākšu.

Aizbraucot līdz mājām, es izkāpu no mašīnas un ar asarām acīs viņam pateicos. Svešs cilvēks nesavtīgi un neko neprasot pretī palīdzēja man, kā varēja, es nezinu šī vīrieša vārdu un uzvārdu, bet ticu, ka dzīve viņu atalgos par labo darbu, paldies viņam.

Šādi notikumi liek aizdomāties par dzīvi kā tādu un veidu, kā sadzīvojam cits ar citu, un cik ļoti ikdienas rutīnā iegrimuši mēs aizmirstam par cilvēcīgumu un sapratni pret pašiem tuvākajiem un pašiem tālākajiem, saudzējiet savus mīļos un esiet viņiem blakus grūtā brīdi – un ja tev ir iespēja palīdzēt cilvēkam, kas nonācis nelaimē – nesat vienaldzīgi, palīdziet!!! Mums katram var gadīties situācijas, kad nepieciešama palīdzība vai vienkāršs atbalsts -neaizmirstiet ikdienas steigā par cilvēcīgumu pret savu dzīves partneri, svešinieku, kolēģi utt.,” raksta Monta.

Sievietes ieraksts Facebook izplatās ļoti strauji, simtiem cilvēki dalās ar šo ierakstu, lai tādā veidā izplatītu ticību labajam cilvēkos! Dalies arī tu!

Avots: Focus.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment