BRĪDINA Berģu un tuvējās apkārtnes iedzīvotājus!

Esiet vērīgi,varbūt,ja Jums ir,kas pazudis/pieaugušas kājas.. vērts meklēt šajā virzienā.

Tātad,notikumu gaita,pulksten 03:00 sāka dikti riet suņi,pieejot pie loga secināju,ka jaunietis ,kaut ko palielu stiepj pa ielu un pēcāk atgriežas,sākumā gan baigi neiespringu un neieraudzīju,kas tas ir,bet atgriežoties,tik līdz pie sētas novietotajā busiņā sāka lukturītis spīdēt-viss bija skaidrs! (busā bija noliktas pāris nevajadzīgas lietas tajā skaitā arī dīvāns uz ārā sviešanu,bet fakts paliek tāds,ka tā tomēr ir mērķtiecīga ielaušanās un zagšana!)

Devos ārā,pirmais paņēma kājas pār pleciem uz ezermalu,pieminēšu,ka viss notiek Gatiņa ielā!
Tālāk jau virzījos uz Berģu ielu,kur ielas malā mētājās manis minētais dīvāns..un pa kraujas ielu jau ar divriteņu ķerru pretī man dodas otrais personāžs un stellē manu dīvānu ķerrā! Bet pēc manas iejaukšanās un sitiena paņēma kājas pār pleciem..

Pirmo personāžu,skaidri nesaskatīju,bet otro jau atpazinu,kā vietējo, ja nemaldos Tad viens no Kraujas ielas iemītniekiem! Vārdā Edijs Šteinbergs (attēlā).

Esiet vērīgi!
Piebildīšu, ka ja pareizi saklausīju, tad šiverēja arī pa kaimiņu dārzu.Publicēju,jo Berģiniekiem jāzina savi varoņi, kā arī policijai tika paziņots, bet šobrīd tālākas darbības nav sekojušas.
Vainīgie droši var pieteikties,publiski atvainoties un savākt atstāto šmuci berģu/gatiņa/tadenavas/kraujas krustojumā!
Paši esat uzlikuši sev zīmi-zaglēni!
Bet pirmāmkārtām – Savāciet aiz sevis!


Ekrānuzņēmums no Facebook

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">kkk</cite>

    sīkie vāca miskasti, a te viens varonis atradies 😀
    paldies par brīdinājumu, jefiņ!

Leave a Comment