Briedis, pārspējot Usiku, kļūs par multimiljonāru!

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis pasaules boksa supersērijas pirmā smagā svara pusfināla cīņā pārspējot savu pretinieku Oleksandru Usiku, kļūs par multimiljonāru, atklāj sacensību organizators Kalle Zauerlands, vēsta portāls “tvnet.lv”.

Briedis septembrī supersērijas ceturtdaļfinālā pēc punktiem pieveica Maiku Peresu no Kubas, aizstāvot Pasaules Boksa padomes (WBC) čempiona jostu. Nākamā gada janvārī viņš pusfinālā tiksies ar Usiku, kurš savā ceturtdaļfinālā pārspēja vācieti Marko Huku. Šajā cīņā uz likmes būs ne tikai WBC, bet arī Usikam piederošā Pasaules Boksa organizācijas (WBO) josta, savukārt sacensību čempions kļūs par visu četru prestižāko jostu īpašnieku.

Šobrīd Zauerlandam ir saspringts grafiks, jo nepieciešams atrast norises vietas visām četrām pusfināla cīņām abās svara kategorijās. Ceturtdien viņš īsā vizītē bija ieradies Latvijā, atklājot, ka Brieža un Usika cīņas norises vieta būs zināma divu nedēļu laikā.

«Šobrīd meklēju sacensību norises vietas. Vakar (trešdien) biju Londonā O2 arēnā. Mums gaidāmi četri lieliski pusfināli, un meklējam tiem mājas. Paredzam veikt paziņojumus nākamajās divās nedēļās,» stāstīja Zauerlands.

Raksta turpinājums nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment