Būs likteņa pagriezieni: Tamāra Globa izteikusi 2022. gada prognozi katrai zodiaka zīmei

Jaunava

Ir pienācis laiks Jaunavām gūt panākumus biznesā. 2022. gadā vari uzsākt savu biznesu, īstenot projektus, kurus vēlējies par doto, bet baidījies uzsākt. Jaunava Tīģeris palīdzēs biznesā, lai arī cik grūti šķistu uzdevumi, ar kuriem sastopas zīmes pārstāvji.

Panākumi pavadīs Jaunavas, kuras nolems kardināli mainīt savu dzīvi: pārcelties uz citu pilsētu, mainīt profesiju vai darba vietu. Tamāra Globa aicina Jaunavas uzmanīgi un iejūtīgi sadzirdēt savu iekšējo balsi un sekot tai – Tīģeris nemitīgi sūtīs pareizos pamudinājumus.

Bet personīgajā Jaunavā labāk neuzdrīkstēties veikt krasas pārmaiņas. Precētajām un precētajām Jaunavām pirmajā pusgadā nebūs viegli, saasināsies senas problēmas un konflikti. Bet tas ir īslaicīgi, ir vērts būt pacietīgam, iesaka Globa.

Gada otrajā pusē viss norims.

Svari

2022.gadā Svariem viss būs atkarīgs no smaga darba. Ja Svari ir aktīvi, tad viņiem būs iespēja paveikt daudz. Ja viņi ir pasīvi un slinki, tad viņus gaida strauja lejupejoša kustība un regresija, brīdina Tamāra Globa.

Jau no pirmajām gada dienām Svari jutīs, ka ir sācies nepatīkams process – krājas sīkas un sīkumainas neatrisinātas problēmas. Ja tu atlaidīsi un aizmirsi visu, tad situācija pasliktināsies.

No janvāra ir vērts sevi sagatavot smagam darbam. Optimisms palīdzēs pārvarēt izmisuma periodus, un tuvinieku atbalsts dos spēku un pārliecību šaubīgajiem Svariem.

Grūtības periodi sniegs Svariem unikālu iespēju atklāt savu slēpto potenciālu, saprast, uz ko viņi patiesībā ir spējīgi. Atvērsies jauni talanti, kam sekos jaunas iespējas.

Tīģera enerģija Svariem ir grūta. Un, ja viņi var ātri tam pielāgoties, tad gada laikā viņi uzkrās ievērojamu skaitu personīgo sasniegumu.

Skorpions

Skorpioni jutīsies kā līderi, cilvēki, kuri beidzot ir spējuši kontrolēt situāciju. Visas grūtības, kas biedēja 2021. gadā, pēkšņi kļūs par iespējām un būs viegli atrisināmas. Pašā gada sākumā būs sajūta, ka beidzot viss izdodas.

Tamāra Globa iesaka Skorpioniem šajā posmā neatslābt. Atbildīgs gads, un atbildīgie Skorpioni spēs ielikt stabilu pamatu laimīgai nākotnei 2022. gadā. Taču bezatbildīgie zīmes pārstāvji to nespēs, viņi var sakraut tik daudz problēmu, ka grābs tās vēl vairākus gadus.

Gada otrajā pusē Skorpionus sagaida jaunas iepazīšanās un spilgti iespaidi. Vientuļiem Skorpioniem ir lielāka iespēja satikt kādu mīļoto un mīļoto, ar kuru kopā viņi būs laimīgi.

Strēlnieks

Strēlnieku gaida lielu sasniegumu un svarīgu darbu gads. Būs daudz darāmā, būs smagi jāstrādā. Burzmā zīmes pārstāvji nedrīkst ļaut citiem ar viņiem manipulēt. Pieturieties pie saviem principiem, idejām, vērtībām, ejiet uz mērķi, pat ja apkārtējie korī atkārto, ka nekas neizdosies, iesaka Globa.

Uzticīgo Strēlnieku var apmānīt 2022. gadā. Esiet modrs, īpaši gada pirmajā pusē, pārbaudiet visu saņemto informāciju.

Gada otrā puse ir labvēlīga pašattīstībai, mācībām, jauniem sporta veidiem un jauniem vaļaspriekiem – droši eksperimentējiet.

Strēlnieka personīgajā dzīvē viss ir vairāk vai mazāk stabili, nekādas krasas pārmaiņas nav gaidāmas. Maz ticams, ka Tīģera gadā vientuļajiem Strēlniekiem izdosies atrast savu dvēseles radinieku, taču daudz interesantu paziņu zīmes pārstāvjiem garantētas.

Mežāzis

Astroloģe Tamāra Globa iesaka Mežāžiem 2022. gada pirmajā pusē atteikties no jebkādiem lieliem tēriņiem un beidzot sākt krāt naudu, jo gada otrajā pusē tie, visticamāk, noderēs. Gada otrā puse Mežāžiem atnesīs interesantas iespējas, daudzas no kurām prasīs ieguldījumus, šeit darbosies jūsu krājkasīte.

Tavā karjerā nebūs viegli. Jums pastāvīgi nāksies saskarties ar profesionāliem izaicinājumiem. Un, ja jūs tos uzņemat mierīgi, bez satraukuma, tad ir iespēja augt, un, ja jūs sākat zaudēt mieru, tad jūs varat zaudēt to, kas jums jau ir.

No Mežāžiem Tīģerim būs jātrenē takta izjūta. Taktiski un rupji zīmes pārstāvji saskaras ar lielām problēmām personīgajā dzīvē. Ja Mežāzis iemācīsies piekāpties un sekot saviem vārdiem, tad attiecības ne tikai saglabāsies, bet arī progresēs.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem 2022. gads būs liela finanšu izrāviena gads. Pavērsies jaunas iespējas, kas ievedīs Ūdensvīru kvalitatīvi jaunā dzīves līmenī.

Ūdensvīra karjeras izaugsme iespējama pašā gada sākumā vai tā pirmajā pusē.

Ūdensvīra ģimenē gaida sapratne un harmonija. Mīļie pret jums izturēsies saudzīgi, pārpratumi un problēmas attiecībās saglabāsies arī aizejošajā 2021. gadā. Ja Ūdensvīrs neiziet uz kompromisiem ar savu partneri, tad harmonijas vietā viņš riskē iegūt ieilgušos konfliktus.

Zivis

Ūdens tīģera gads Zivīm būs veiksmīgs. Šīs zīmes pārstāvjiem mazāk jāuztraucas un jānervozē, noteikti atveliet laiku atpūtai. Ja strādāsi tādā pašā režīmā, var sākties veselības problēmas, brīdina Tamāra Globa.

Tīģera gadā īpaši priecīgas būs sievietes Zivis. Viņiem viss izdosies it kā nejauši, bet noteikti veiksmīgi.

Ar finansēm veiksies tām Zivīm, kuras nebaidās uzticēties savas intuīcijas balsij. Maz ticams, ka neizlēmīgās Zivis izmantos jaunas iespējas, un tāpēc maz ticams, ka tās mainīs savu pašreizējo stāvokli.

Lasi vēl: Tests, lai saprastu jūsu misiju uz Zemes: ko jūs pirmo ieraudzījāt attēlā?

Leave a Comment