Cehs.lv prezentē revolucionāru komentāru tulkošanas servisu!

Brīdī, kad kārtējo reizi saņem, izlasa vai redz ziņas par valdības nejēdzībām, cilvēks mēdz kļūt dusmīgs un nokaitināts. Tādā brīdī (ja vien ir iespēja) savas sajūtas ir jāizliek uz āru. Viens no veidiem, kā to panākt – komentēt rakstus, viedokļus, ziņas.. Komentāri mēdz būt visādi. Tāpēc cehs.lv ir nākuši klajā ar revolucionāru izgudrojumu – komentāru tulkošanas servisu.
Mājas lapā peticijas.com ir iesniegta iniciatīva par Saeimas atlaišanu. Cehs.lv prāti par to izsakās šādi: “Diemžēl lielākā daļa iniciatīvu parakstījušo aiz dusmām par valstī notiekošo ir piep*suši sejas un komentārus rakstījuši pilnīgā pālī. Jutām atbildību palīdzēt cilvēku sašutumu padarīt saprotamu arī tiem 100 snobiskajiem tautas apkāsējiem parlamentā, tāpēc Cehs lepni prezentē automātisko “Dildauņu – Latviešu” tulkošanas servisu.” Lūk, petīcijas ar Saeimas atlaišanu komentāri un to tulkojums, ko piedāvā cehs.lv!

1. Usakovu par premjeru.sadarboties ar krieviju.versties uz krievijas idejam!tas ir vajadzigs latviesiem un Latvijai!Nost ar fasismu, nost ar rusofobiju, nost ar rietumiem!

Tulkojums: Ja es spēju vadīt 15.trolejbusu “Rīgas satiksmē”, Ušakova kungs spēj vadīt valsti.

2. tapec kad nav godigi mes izdzivojam vinji dzivo.. kaut vini visi dzivotu taka mes. jau nekaunas uz publiku to demonstre.. jabrau pec iespejas atrak prom no sitas sabojatas valdibas valsts.

Tulkojums: Te, Iirijaa, ir labi. Iesaku braukt arii paareejiem. Vieniigi datoriem tastatuuram nav garumzimju. Tachu pret tevi izturas kaa pret cilveeku.

3. Nevajag nekur bēgt!Paliekam kopā!Mēs jau tā pat esam nedaudz un maz! Paraksties par saiemas atlaišanu un nekur nevajadzēs bēgt.

Tulkojums: Otrreiz mums izdosies vēl labāk. Paraksties par rīkojumu Nr.3! Lai bēg oligarhi, ne tauta.

4. Bezkaunibas kalngals,jārīko pikets,ja būtu iespēja es tā noteikti darītu,tachu nav jau laika,dirsa par kapeikām jāplēš pušu!!!

Tulkojums: Sarīkotu piketu, taču darba diskrētās specifikas dēļ pēc maiņas ļoti grūti ilgi stāvēt kājās.

5. Tadel ka es sobrid esot arzemes, loti velos atgriezties Latvija bet nevaru. Jo nav nedz datba nedz normalu algu. Man aug mazs dels un es loti veletos lai mes varetu savu bernu audzinat Latvija, dzimtene, bet bernu nauda ir tik smiegliga ka par to pat nevar pamperu paku nopirkt. Ludzu aizdomajieties ka atgriezt jauniesus un gimenes atpakal Latvija, nevis tikai sudzieties ka visi brauc prom. Paceliet algas istiem darba rukiem, nevis sev, jo jums jau ta viss ir.

Tulkojums: Es labprāt atgrieztos Latvijā, bet Ahmeds pēc kāzām sadedzināja manu pasi.

6. Tadelj ka es dzivoju pagaidam arzemees un velos kadu dienu atgriesties majaas bet saeima dara visu iespejamo lai tas nenotiktu
Vinji skaidri un atklati paraada ka tauta nav vinju prioritate un ka vinji necentisies un nevelas neko darit vinju intereses

Tulkojums: Saeima nobloķēja lidostu. Parlamentu nepieciešams atlaist, lai atjaunotu aviosatiksmi. Tas taču ir visas tūrisma nozares interesēs.

7. Jo,ka minimum pusi no saeima sež un pēln savas kabatas!! Viņus vajag atlaist no darbas,un atstāt minimalku uz rokam!!!

Tulkojums: Deputāti ir savtīgi nelieši, taču tomēr tautas kalpi. Viņi ir pelnījuši minimālo algu arī pēc atlaišanas no darba.

8. Tadel ka ir apnikusi ta bezdarbiba,un algu celsana bija pedejas putiens visam.

Tulkojums: Ja godīgi, tiešām apnikušas tās augstās algas. Noriebies, ka katru dienu var paēst. Atceros, ka padomju laikos neviens neēda, un visi dzīvoja draudzīgi!

9. Es uzskatu, ka Latvijai – tik mazai valstiņai ar strauji rūkošu iedzīvotāju skaitu nav nepieciešama ne saeima, ne valdība! Šīs institūcijas likvidējamas kā tādas! Īpaši ja no tām tautai labuma nav nekāda! Otrādi – TĀS KAITĒ TAUTAI! Apspiež un aplaupa to!

Tulkojums: Tik mazai tautai kā Latvija pietiktu ar vienu pāvestu vai caru.

10. Visa saeima un valdība nedomā par valsti bet tikai par sevi…

Tulkojums: Ja Saeima par valsti domātu tāpat, kā to daru es, ikvienam deputātam nemitīgi gribētos sev pieskarties.

Info: cehs.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment