Cilvēks elfs, kurš iztērē 60 000 dolāru, lai izskatītos pēc kāda fantāzijas noveles tēla

Foto: Protothema

26 gadus vecais Luiss Padrons no Buenosairesas Argentīnā jau kopš tīņu laikiem ir apņēmies sevi pārveidot par mītisku būtni, lai paglābtos no huligāniem fantāziju pasaulē. 

Fantāzijas fanātiķis izšķieda 60 000 dolāru (45 000 sterliņu mārciņu), pārvēršot sevi par īstu elfu.

Lai sasniegtu šo sapni, Luisam tika veikta žokļa liposakcija, rinoplastika, visa ķermeņa matiņu likvidācija, lāzera ādas balināšana un vēl daudz kas cits. Pirms gada viņš Losandželosā veica operāciju, ar kuras palīdzību viņa ausis tika pārveidotas kā elfam.

Tas notika neilgi pēc tam, kad viņš bija aizlidojis pie speciālistiem uz Koreju, lai salauztu žokli, saskrūvētu to atpakaļ dimanta formā, līdzīgi kā kādam anime varonim.

Pats Luiss saka: “Es ceru, ka es varētu dabūt kādu lomu filmā “Gredzenu pavēlnieks” – līdz ar to, mans sapnis par elfu kļūtu par realitāti.”

Žokļa un ausu operācijas izmaksāja aptuveni 20 000 dolāru (15 000 sterliņu mārciņu), ausu operāciju vīrietis glabāja noslēpumā no saviem tuviniekiem, kuri, pēc viņa domām, joprojām atbalsta viņa izmaiņas.

Luiss teica: “Tā bija pārsteiguma operācija, par to es neteicu ne savai ģimenei, ne sekotājiem, kamēr tas nebija izdarīts. Viņi bija šokēti, bet viņi redzēja, cik labi tas izskatās un jutās laimīgi par mani, jo zināja, cik ilgi es to biju gaidījis. Vienmēr ir viens solis atpakaļ, lai spertu divus soļus uz priekšu, nākošā operācija būs acu forma, pacelšana un filleri. Esmu arī apsvēris fantāzijas degunu Irānā, acu krāsas maiņu Indijā un jaunu matu krāsu balinošu lāzerterapiju.”

Luisa mānija pret fantāzijas žanru sākās tīņu vecumā, pēc tam, kad viņš bija iemaldījies iedomātajā pasaulē, lai izvairītos no huligāniem. Viņš apņēmās atdarināt savus iemīļotākos pārpasaulīgos personāžus, gūstot iedvesmu no tādām filmām kā “Labirints” un “Nebeidzamais stāsts”.

Vīrieša ikdienišķie līdzekļi pārsniedz 5 000 dolāru mēnesī specializētiem krēmiem, krāsvielām, ārstēšanai un SPF100 sauļošanās līdzekļiem.

Luiss sacīja: “Es tiku apcelts kā bērns un mans glābiņš bija ieslīgšana fantāziju filmās un citās fantāzijas pasakās. Ar laiku lietas mainījās, vecākiem tīņiem es patiku, jo biju unikāls, un tieši tas pamudināja mani pārvērsties par to, ko sevī jutu. Sāku ar pārģērbšanos, bet ar to nepietika, gribēju mainīties, lai kļūtu par to, ko pats uzskatu par skaistu. [..] Es pats to neuzskatu par apsēstību, bet gan dzīvesveidu, jo mana realitāte ir cietsirdīga, taču manā fantāziju pasaulē Tev ir visas cerības, mīlestība, draudzība un labas sajūtas. Tas viss man palīdz justies kā labam cilvēkam, taču arī fantāzijai ir jābūt skaistai ne tikai iekšēji, bet arī ārēji. Tas ir mainījis manu dzīvi uz labu tik daudzos veidos, es pat nevaru sākt to aprakstīt.”

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment