“Decembris būs liktenīgs”: ko sagaidīt dažādām zodiaka zīmēm 2021. gada pēdējā mēnesī

Ko sagaidīt no 2021. gada nogales un kā uzvesties 2021. gada decembrī katrai no divpadsmit zodiaka zīmēm eksperte Marina Grafova.

Auns

Aunam 2021. gada nogale būs pārvērtību pilna. Šīs zvaigžņu zīmes pārstāvjiem pienācis laiks lemt par liktenīgiem darbiem.

– Decembris būs liktenīgs. Auna dzīvē gaidāmas negaidītas pārmaiņas. Iespējams, notiks notikumi, kas tika plānoti ilgu laiku. Šeit ir runa par likteni, veiksmi un evolūciju, – skaidroja eksperte.

Vērsis

Aizejošā gada decembris Vērsim iezīmēsies ar “pakāpenisku attīstību”. Visas viņu darbības 2021. gada laikā sāks nest augļus, atzīmēja eksperte.

– Vērsim viss ir diezgan mierīgi: pakāpeniska attīstība un pakāpeniski panākumi. Praktiski viss gada laikā padarītais sāks nest augļus. Tos var sajust un turpināt iet to pašu ceļu, – viņa precizēja.

Un viņa uzsvēra: decembris pārliecinās Vērsi, ka viņu izvēle izdarīta pareizi.

Dvīņi

Dvīņiem tika ieteikts “nekrist galējībās” un saglabāt mieru.

– Ir svarīgi neapšļakstīties ar patīkamu un labu garastāvokli. Emocijās nekrītiet galējībās, negremdējieties Jaungada burzmā. Saglabā sevī mierīgu laimes sajūtu.

Vēzis

Vēži negaida vieglāko decembri: viņiem šķitīs, ka viss apkārt “nav pareizi”, brīdināja Grafova. Pēc ekspertes domām, gada pēdējais mēnesis šīs zīmes pārstāvjiem būs labs laiks ieskatiem un pārdomām.

– Vajag vēl kaut ko, bet kas vēl nav skaidrs. Pavadiet decembri, pārskatot iepriekšējo gadu, kārtojot lietas, pierakstot jaunus mērķus. Bet daži galvenie notikumi būtu gaidāmi Jaunajā gadā, – sacīja Grafova.

Lasi vēl: Ilgdzīvotāji: zodiaka zīmes, kuru pārstāvji, pēc Vangas domām, dzīvos laimīgu dzīvi

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment