Dvīņi sāks jaunu posmu savā finansiālajā dzīvē: finanšu horoskops jūlija beigām, visām zodiaka zīmēm

 

Svari

Svariem pēc astrologu ieteikuma svarīgas lietas jāpabeidz un jāsāk jaunas, koncentrējoties uz pašu svarīgāko. Apgrūtinājums darbā ar cilvēkiem un finansēm var būt nepiemēroti izteikts pārāk augsts viedoklis par sevi, kā arī tieksme izšķērdēties. Tas var traucēt satikties ar ietekmīgiem cilvēkiem. Svariem, kas guvuši finansiālus panākumus, nenāks par ļaunu izrunāt čukstus no meliem un tenkām, lai pasargātu sevi no ienaidnieku darbības.

Skorpions

Pēc horoskopa Skorpioniem būs jāstrādā ar jaunu komandu. Lai to atlasītu visveiksmīgāk, ir piemērota numeroloģiskā tehnika, kuras mērķis ir pārbaudīt biznesa saderību. Skorpiona zvaigznājā dzimušajiem būs labvēlīga finansiālā situācija. Viņiem būs labas izredzes karjeras un finanšu ziņā. Iepirkšanos vislabāk veikt nedēļas sākumā.

Strēlnieks

Šai zīmei vajadzētu piesargāties no cilvēkiem, kurus sauc par enerģijas vampīriem. Bet viņiem pašiem nevajadzētu manipulēt ar citu prātiem, izmantojot savus spēkus. Tas, protams, kaitēs Strēlnieka karmai un negatīvi ietekmēs viņa finansiālās lietas. Šīs zīmes pārstāvji var iegrimt ikdienas sīkumos, tomēr, lai gūtu panākumus, būs jāpārvar inerce, un tad veiksme nevilks. Jau pirmdien jāsāk popularizēt savas idejas un jāvelta visas pūles, lai tās īstenotu dzīvē.

Mežāzis

Nākamajās septiņās dienās zvaigznes ar planētām dos priekšroku Mežāžiem, lai atstātu aiz sevis neveiksmi un naudas trūkumu. Lai paātrinātu procesu, būtu lietderīgi vērsties pie naudas sazvērestības, uzlabot garastāvokli ar rīta rituāla palīdzību un valkāt talismanu pret neveiksmēm. Pastāv briesmas, ka Mežāži izrādīs skarbumu un impulsivitāti. Ar visiem spēkiem jācenšas to novērst, jo, ja sāksi skaļi pierādīt savu nevainību klientam vai priekšniekam, rezultāts būs postošs. Konflikti var visnegatīvāk ietekmēt finansiālo situāciju.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs Viņu zodiaka tikumi ir raksturīgi katrai no zīmēm. Ūdensvīram piemīt atbildība, spēja ātri pielāgoties nepazīstamai videi, spēja atrast kopīgu valodu ar citiem un attīstīta analītiskā domāšana. Tieši šie plusi ir jāaktivizē, sākot jau no pirmdienas, lecot uzreiz no nūjas, pilnībā nododoties nopietnām lietām. Ja Ūdensvīri izmantos nakts spīdekļu labvēlību, viņus sagaida īsts izrāviens karjerā un finansēs.

Zivis

Zivīm šī nedēļa ir globālu pārmaiņu laiks. Tagad viņiem nevajadzētu baidīties no atbildības un līdzdalības sarežģītos projektos. Viņi var droši mainīt darbu vai ieņemt augstāku amatu iepriekšējā, uzsākt jaunu biznesu, arī kopīgu. Tajā pašā laikā ar naudu saistītās vēlmes ir jāformulē ar vislielāko precizitāti, tad tās piepildīsies biežāk. Lai arī Zivis sastapsies ar daudziem šķēršļiem, pastāv liela varbūtība, ka tās tos veiksmīgi pārvarēs. Šis periods ir ideāls biznesa braucieniem un ceļojumiem. Zivju garastāvoklis ievērojami uzlabosies jaunu lielo ieguvumu dēļ.

Lasi vēl: Astrologi tuvākajās dienās prognozēja daudz patīkamu dāvanu no zvaigznēm 3 zodiaka zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment