Dvīņus velk piedzīvojumi, un Vēzim ir beigusies pacietība: kas šonedēļ sagaida katru zodiaka zīmi

 

 

Svari (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

Jums veiksies mazāk nekā citiem: būs problēmas darbā, mīlas lietās un finansēs. Pārdzīvo šo nedēļu, kļūs vieglāk. Mēs zinām, ka esat lieliski sagatavots stresa situācijām. Iznīcini grūtības tagad. Nepadodies un gaidi papildspēkus – līdz nedēļas nogalei palīgi būs.

 

Skorpions (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Tevi sagaida veiksmīga darba nedēļa: darbā, finansēs un ģimenes lietās. Tādā mierā jums var kļūt garlaicīgi, un pēkšņi jūs piesaistīs varoņdarbi, jūs vēlēsities jaunas paziņas. Esiet uzmanīgi, ne visiem var uzticēties. Saglabājiet distanci no svešiniekiem un nemēģiniet viņus sazvanīt mājās – šis nav īstais laiks.

Strēlnieks (no 23. novembra līdz 22. decembrim)

Jūs esat lieliskā formā: ir spēki, resursi un auksts prāts. Ir pienācis laiks risināt finanšu lietas. Ja iepriekš šajā jomā jums bija nelielas problēmas, tagad varat tās viegli atrisināt. Nedēļas nogalē parūpējies par rutīnas darbiem un sadzīves jautājumiem.

 

Mežāzis (no 23. decembra līdz 20. janvārim)

Tu nez kāpēc sēdēji uz soliņa. Sagatavojies, šī nedēļa ir tava izeja – laiks pieņemt lēmumus un rīkoties. Nedēļas sākumā pagrieziet visas aktivitātes un tuvāk nedēļas nogalei izlemiet par nākotnes plāniem (vismaz nākamajam mēnesim).

 

Ūdensvīrs (no 21. janvāra līdz 19. februārim)

Nedēļa nebūs viegla. Tavs uzdevums ir nepazaudēt zemi zem kājām, jo ​​kratīšana būs ievērojama. Tomēr plāni mainās, kolēģi ir sašutuši, mājinieki vaimanā. Taču arī tādā krēslā veiksme tev uzsmaidīs. Kad? Piektdienā. Šajā dienā plānojiet svarīgas lietas, viss izdosies.

 

Zivis (no 20. februāra līdz 20. martam)

Jūs velk aizlidot uz sapņu, fantāziju un rozā vienradžu pasauli. Tikai ne tagad! Ir pienācis laiks atgriezties realitātē, ieslēgt kritisko domāšanu un sakārtot problēmas. Sastādi nedēļas uzdevumu plānu un dodies!

Lasi vēl: Astro prognoze novembrim. Ko zvaigznes sola zodiaka zīmēm?

Brīvdienās jūsu aktivitāte samazināsies. Laiks nolaisties un atgūties.

Leave a Comment