Dzemdības Jūrmalas slimnīcā, kā ŠAUSMU stāsts! Jaunā māmiņa atklāti par pārdzīvoto elli!

“Daktere teica, ka plīsumu nav, bet sāka kaut ko manī šūt. Prasīju, vai bija plīsumi, ka šuj, uz ko viņa atbildēja, ka plīsumu nav, bet šuj tikai asinsvadus, kaut gan šuves ir arī ārpusē,” stāsta jaunā māmiņa. To, ka šuves tiešām ir arī ārpusē, apliecina izraksts no ginekologa, pie kura viņa devās pāris dienu vēlāk.

“Pēcāk sievieti apraudzīt atnācis ārsts, kuram vecmāte norādīja, ka novērojusi zaļus augļūdeņus, arī Ilzes vīrs, kurš piedalījās dzemdības, piebalsojis. “Dakteris paskatījās uz manu vīru un teica: “Es tev neticu.” Vīrs vēlreiz strīdīgi teica, ka bija zaļi augļūdeņi, uz ko dakteris atbildēja: “Tu melo, es tev neticu. Es neredzēju, tātad nebija.” Tad viņš pienāca un pamatīgi uzspieda man uz vēdera, asinis izšļācās pa visu grīdu, pa to laiku man mazulis bija uz krūtīm, no uzspiešanas man palika slikta dūša un sāku vemt, neviens bērnu nepaņēma,” Par Ilzes atmiņām raksta “Diena.lv.

Pie tā visa sievietei nācās uzklausīt arī dažādus izteikumiem, piemēram, “Kas tu visu laiku bulciņas ēdi, ka mazulis tik liels?”

Sievieti izrakstīja no slimnīcas, lai arī viņa nebija spējīga piecelties no gultas. Tas īsti nevienu neesot interesējis. “Kad atdeva dokumentus, tur bija minēts, ka mātei viss esot bijis ļoti labi un nav bijušas nekādas komplikācijas, lai gan tā nebija taisnība…”

Avots: Focus.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment