“Ekstrasensu cīņas” fināliste Kazhetta Ahmetžanova pastāstīja, kuras zodiaka zīmes mēdz justies vainīgas

Pieredze nav iespējama bez kļūdām. Kamēr daži analizē savas kļūdas un izdara secinājumus, citi ir vairāk pakļauti paškritikai. Viņi ir vairāk pakļauti vainas apziņai nekā citi un uzskata, ka viņi vienmēr visu sabojā. Šādi cilvēki ir pārāk pieķērušies negatīvajiem punktiem. Šamane Kazhetta Ahmetžanova ir pārliecināta, ka dažas zodiaka zīmes biežāk nekā citas uzskata sevi par vainīgām un par to “kož” sev.

Auns jūtas vainīgs par skarbiem vārdiem

Zīmes pārstāvji bieži “kož” sev par frāzēm, kas izrunātas dusmu lēkmē. Auns ir godīgs un tiešs, tāpēc neklusēs, ja kaut kas viņiem neder. Viņi ne par vārda nedos kabatā. Pēc izrunāšanās viņiem dažreiz ir grūti pat ieskatīties acīs tam, kuru viņi aizvainoja ar neuzmanīgu vārdu. Bet viņi arī nelūgs piedošanu. Aunam ir grūti to izdarīt. Tāpēc viņi izvairās no attiecību noskaidrošanas un neizsaka atvainošanās vārdus.

 

Vērsis var gadiem ilgi sevi “grauzt” par pagātnes notikumiem

Viņi bieži vaino sevi par neko. No vienas puses, Vērsis ir ļoti pragmatisks. No otras puses, viņi ir emocionāli un apzinīgi. Venera palielina viņu jutīgumu, tāpēc viņi ir pārāk noraizējušies par personiskajām attiecībām ar citiem cilvēkiem. Ja viņi kādu aizvaino, viņi to nevarēs aizmirst. Vērsis vēl ilgi jutīsies vainīgs, pat ja objektīvi viņi visu izdarīja pareizi.

 

Jaunavas jūtas vainīgas, kad nevar palīdzēt

Jaunavas par prioritāti izvirza punktualitāti, atbildību un godīgumu. Ne mazāk svarīgas zīmes pārstāvjiem ir žēlsirdība, laipnība un palīdzība. Viņi cenšas palīdzēt visiem un vienmēr. Viņiem ir grūti pateikt nē. Tajā pašā laikā, ja kaut kas neizdodas, viņi vaino paši sevi. Viņi paši sevi “kož” arī par to, ka nevar palīdzēt. Vairumā gadījumu vainas apziņa rodas bez nopietna iemesla.

Lasi vēl: 2022. gada jūlija vidū šīs zodiaka zīmes dzīvi piesitīs fantastiska veiksme

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment