“Ekstrasensu cīņu” bijušais redaktors Oļegs Loskutovs atklāj patiesību par šovu

Ievadot meklētājprogrammā “Google” tekstu: “Patiesība par “Ekstrasensu cīņām”, ” parādās virkne ar mediju ziņām par to, ka kāds no šovā iesaistītajiem atklāj tā patieso būtību. Šoreiz tas ir “Ekstrasensu cīņu” bijušais redaktors Oļegs Loskutovs.

Pirmais, kurš atklāja šova tapšanas nianses, bija pirmo septiņu «Ekstrasensu cīņu» vadītājs Mihails Porečenkovs, arī kāds ekstrasenss no Latgales Sindijs Anspoks izteicās, ka daudziem rodas priekšstats, ka tieši tā arī ekstrasensi strādā, taču tas esot tālu no realitātes. Šoreiz runājis ir šova bijušais redaktors Oļegs Loskutovs.

Viņš atklāja, ka cilvēku identitātes, to tēli, biogrāfijas ir Loskutova izdomātas. Bijušais redaktors arī atklāja, ka uzdevumos aktieriem teica priekšā atbildes. Šai visā bija iesaistīta nauda.

Agrāk šovam bija vairāk ticīgo, šodien lielākā daļa sabiedrības uz to skatās skeptiski, taču tas ir radījis milzīgu popularitāti cilvēku vidū. Pats Loskutovs atzina:“Tagad jau viss notiek pašplūsmā, projekts ir populārs, lai gan cenas ir krietni augušas. Kad es tajā strādāju, man pašam bija jāmeklē dalībnieki. Es aizvadīju kastingus, palīdzēju nākt klajā ar dažādām leģendām par viņiem. Savukārt uzdevumu pamatā tika ņemti traģiski dzīvesstāsti: cilvēku nogalināšana, nelaimes, radiniekiem raidījumā vēršoties ar vēlmi, lai ekstrasenss atklāj patiesību. Protams, viņi nezināja nekādu patiesību, jo tāds uzdevums nebija reāls vai arī gadījumos, ja tāds bija, dalībnieks iepriekš netika sagatavots.”

Izbijušais redaktors stāstīja, ka par veiksmīgu uzdevumu nokārtošanu viņam parasti maksāja 40 tūkstošus rubļu, ceturtajā sezonā par katru uzdevumu maksāja pat 300 tūkstošus rubļu, bet 200 tūkstoši rubļu tika piešķirti ekstrasensu aizvešanai līdz finālam.

Šovā piedalās aktieri, kuriem ir bijusi saistība ar aktiermeistarību, piemēram, Aleksandrs Šepss filmās pirms dalības šovā piedalījās pūļa ainās, Merilina Kerro bija filmējusies reklāmā, savukārt Gaļina Bagirova bija pieredzējusi filmu aktrise, ziņo apollo.tvnet.lv

Avots: apollo.tvnet.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment