Ekvadorā vīrietis, kas reiz bija sieviete, dzemdē bērnu no sievietes, kas reiz bija vīrietis!

ekv

Ekvadoras iedzīvotāji Fernando Mačado (Fernando Machado) piedzima kā sieviete, bet viņa partnere Diāna Rodrigesa (Diane Rodriguez) piedzima kā vīrietis. Pagājušā gadā pāris nokļuva laikrakstu un dažādu interneta lapu virsrakstos, jo Fernardo palika stāvoklī no Diānas.

Pāris pirms 4 mēnešiem pasaulē sagaidīja savu pirmdzimto un apgalvo, ka vēlas vēl lielāku ģimeni. Viņi ir pirmais transpersonu pāris Dienvidamerikā, kas šādā veidā ir laiduši pasaulē mazuli.

ff2

Fernando, kas jūnijā laida pasaulē mazuli ar ķeizargrieziena palīdzību žurnālistiem sacīja: “Mēs esam tādi paši kā citas ģimenes. Pat ja mums nav tādu tiesību kā citiem, mēs esam tieši tādi paši kā vairums ģimeņu.”

Fernando, kas piedzima kā Luisa apgalvo, ka nebija domājis, ka viņam kādreiz būs bērni.

ff

abi

Saviem atbalstītājiem un citiem interesentiem Fernando publicēja foto, kurā redzama ķeizargrieziena rēta, lai kliedētu jebkādas šaubas, ka mazulis tiešām ir no Fernando klēpja.

reta

Pāris apgalvo, ka brīdis, kad uzzinājuši, ka gaida mazuli, bijis laimīgākais viņu mūžā. “Es sāku raudāt no laimes. Protams, biju nobijies. Taču ļoti, ļoti laimīgs. Beidzot,” savās emocijās dalījās Fernando Mačado.

Avots: Daily Mail

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment