“Es nevaru viņu aizmirst”: 5 zodiaka zīmes, kas dzīvo pagātnes attiecībās

Kuras zodiaka zīmes visbiežāk nevar garīgi atvadīties no bijušā partnera un kāpēc.

Ja gribēsi, neizkāpsi! Taroloģe Gaļina Janko pastāstīja, kuras zodiaka zīmes visbiežāk ilgojas pēc bijušajiem partneriem un pieķeras patīkamām atmiņām.

Vēzis

Vēži ir tie cilvēki, kuriem patīk dzīvot pagātnē. Zīmes pārstāvji mēdz atcerēties, cik labi bija agrāk, salīdzināt savu jauno vīrieti un bijušo. Turklāt viņiem patīk romantizēt savas iepriekšējās attiecības, tāpēc viņi pastāvīgi domā par bijušajiem mīļotājiem. Šīs zīmes cilvēkiem šķiet, ka vēl ir iespējams mainīties un bijušais partneris atkal būs kopā ar viņiem. Tajā pašā laikā viņi pilnībā aizmirst, kāda iemesla dēļ viņi izšķīrās ar viņu. Atmiņas tik ļoti aizmiglo prātu.

Vēži dod priekšroku gremdēties pagātnē, ērti sēžot atzveltnes krēslā vai uz dīvāna. Savos sapņos par nepiepildīto viņi var palikt ilgu laiku, līdz viņus kāds nopietns iemesls izrauj no realitātes. Pat ja Vēžiem īstās attiecībās viss iet labi, viņi tik un tā atkal un atkal atspēlē jau sen patīkamus notikumus un zaudē dažādas situāciju attīstības tendences.

Vērsis

Vērsis nebaidās no šķiršanās, viņiem ir grūti izturēt šķiršanos, jo viņiem nepatīk nekas jauns. Ilgas attiecības zīmes pārstāvjiem, pirmkārt, ir ieradums, kuru viņi nevēlas mainīt. Tāpēc viņi ir gatavi turēties pie partnera līdz pēdējam, pat ja jūtas pret viņu ir izgaisušas. Kad pavediens beidzot pārtrūkst un dzīve jāveido jaunā veidā, Vērsis bieži cenšas slēpties pagātnē. Tajā pašā laikā viņi var viegli pielāgoties jauniem apstākļiem, viegli iekļauties jaunā komandā un iepazīt cilvēkus, taču mūžīgas atmiņas un salīdzinājumi bieži traucē viņu laimīgai nākotnei.

Lasi vēl: Sapņi, kas vēsta, ka drīz dzīvē pienāks laime un veiksme

 Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment