“Esiet piesardzīgi uz ceļiem.” Vasilisa Volodina pastāstīja, no kā jāuzmanās zodiaka zīmēm 2022. gada marta pēdējās dienās

 

SVARI

Zodiaka zīme Svari vairo iekšējās dusmas un aizkaitināmību, tāpēc marta beigās riskē sākt konfliktēt pat ar saviem tuvākajiem un mīļākajiem cilvēkiem. Tāpēc jums jāiemācās atbrīvot dusmas citos veidos, nevis izspiest tās uz ģimenes locekļiem.

SKORPIONS

Horoskops brīdina Skorpionu, ka slepenais ienaidnieks mēģinās sagraut tavu tēlu un atmaskot tevi kā nelieti un nelieti. Tās ir lielas briesmas, jo līdzi vilks atlaišanu un profesionālās grūtības. Ir svarīgi laikus atrast ienaidnieku un neitralizēt tos.

STRĒLNIEKS

Marta pēdējās dienās astroloģiskā prognoze stingri iesaka zodiaka zīmei Strēlnieks atpūsties un vairāk atpūsties. Tagad negatīvisms ietekmē jūsu nervu sistēmu, kas ļauj viegli nokļūt un nonākt depresijā.

MEŽĀZIS

Mežāzis nedrīkst būt spītīgs, jo palaidīsi garām vērtīgas iespējas un iespēju sevi realizēt. Visums ir laipns pret jums, taču ir svarīgi palikt atvērtam jaunām perspektīvām un attīstības iespējām.

ŪDENSVĪRS

Šajā periodā Ūdensvīram jārūpējas par veselības stāvokli. Ja neievērosiet elementāru profilaksi, pastāv liela varbūtība nopietni saaukstēties. Šī ir ilgstoša slimība ar nopietnām sekām, tāpēc rūpējieties par sevi.

ZIVIS

Vasilisa Volodina astroloģiskā prognoze aicina zodiaka zīmi Zivis nepadoties pašlabumam. Ja jūs pirmajā vietā liksit naudu un sekojat alkatībai, jūs riskējat apjukt un iekulties nepatikšanās.

Lasi vēl: Laulību numeroloģija: uzzini savu kāzu datumu

Leave a Comment