Finanšu horoskops 2022. gada vasarai no Kažetas Ahmetžanovas

 

Jaunava

Jūs esat ļoti piesaistīts īpašumam un darba vietai. Ja pieņemat lēmumus, mēģiniet izsvērt visus plusus un mīnusus. Nebaidieties konsultēties ar ģimeni un draugiem. Bet nepieņemiet pārsteidzīgus lēmumus.

Svari

Jāstrādā smagi un smagi. Lai strādātu efektīvāk, jums vajadzētu pilnībā atbrīvoties no negatīvām domām. Jums vajadzētu atjaunot mijiedarbību ar bijušajiem biznesa partneriem.

Skorpions

Vasarā varat baudīt pašaizliedzīgā darba rezultātus. Gada sākumā smagi strādāji, tagad par to saņemsi atlīdzību. Iemācieties kontrolēt savas emocijas. Neiesaistieties konfliktos. Neuzņemieties papildu atbildību.

Strēlnieks

Jūsu finansiālais stāvoklis mainās. Jūs varat to ievērojami uzlabot, ja esat gudrs, pieņemot biznesa piedāvājumus. Esiet uzmanīgi ar investīcijām.

Mežāzis

Tevi sagaida lieli panākumi, jo esi gatavs uzņemties gandrīz jebkuru uzdevumu. Jūsu uzticamība darbā tikai augs. Jūsu pūles noteikti tiks novērtētas. Jūs gaida finansiāli panākumi.

Ūdensvīrs

Jums būs viegli sazināties un risināt sarunas ar vadību un kolēģiem. Jūsu darba rezultāti būs pārsteidzoši. Finansiālā situācija tikai stiprināsies.

Zivis

Vēlēsies savā darbā iekļaut jaunas metodes. Panākumi gaida tos, kuri ir radoši. Izsakiet partneriem vilinošus piedāvājumus. Sadarbība būs produktīva.

 Lasi vēl: “Lauvas ir savtīgas, Vēži ir gļēvi, un Vērsis …” Rūgta patiesība, par katru zodiaka zīmi

Leave a Comment