FOTO: 10 kaitinoši draugu tipi sociālajos tīklos.

Sociālajos tīklos, kuros cilvēks var likt savas fotogrāfijas un aprakstus ar piedzīvoto, ļoti labi var vērot apkārtējo cilvēku intereses un veidu, kā viņi pavada savu brīvo laiku. Un vienmēr jau var nospiest “like” vai “share”, vai “hide post”, vai “unfollow”.. Bet var arī priecāties par to, ka katrs esam tik atšķirīgs un līdz ar to interesants.

boss-1552427

Dzīvnieku mīļi – šie ir cilvēki ar labu sirdi, kurus skumdina pamesti, klaiņojoši, slimi un vārgi dzīvnieki. Ja vien varētu, tad savās mājās viņi izmitinātu visus novārtā pamestos četrkājainos draugus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cilvēki, kas nemitīgi check-in – šie sociālo tīklu lietotāji dokumentē katru savu kustību – tur paēdu, tur paskatījos filmu, ar to trolejbusu braucu mājās. Un viņus vienmēr var sameklēt – tik ieej sociālajos tīklos..

childhood-1241405

Ģimenes cilvēki – sociālo tīklu lietotāji, kas kļuvuši par vecākiem mēdz aizrauties ar savas atvases katra, tiešām ikkatra soļa iemūžināšanu.. Vecākiem mazais ir pats skaistākais un labākais, taču citiem kārtējais mazais cilvēks. Nekā neparasta. 

engaged-4-1545073

Iemīlējušies pārīši – viņi visu dara kopā un ir laimīgi, un viņiem vienalga, ko par viņiem domā citi. Galvenais ir kopā pavadītais brīdis, kad abi ir laimīgi..

european-flags-1226468

Politologs – pareģis – cilvēks, kas interesējas par notikumiem politikā. Tuvojas vēlēšanas, kārtējais referendums, bēgļu trakums, nedienas ar velo joslām. Staigājošs ziņu portāls.

hiking-1058403

Ceļotājs – sevis meklētājs – sociālo tīklu lietotāji, kas meklē sevi un cerams, ka atrod, dažādos ceļojumos – pārgājienos, svētceļojumos, izklaides braucienos.. 

pink-fitness-1428036

Sporta mīļi – tie ir cilvēki, kas aktīvi apmeklē sporta zāli un par to cītīgi ziņo citiem – uzņemot pašbildes pirms, pēc un treniņa laikā. Vēl viņi skrien maratonus, dzīvo veselīgu dzīvi, kurā netrūkst dažādu sportisku aktivitāšu.

smile-1563552

Seksīgā beibe – daudz un dažādu bilžu, kurās redzams viss viņas skaistums, dažādas skaistumkopšanas un uzturēšanas procedūrās sasniegtais rezultāts. Un viņai arī visas citas draudzenes ir smukas un seksīgas. 

tight-collar-1529521

Veiksmes stāsts – viņš sāka ar pavisam vienkārša džeka dzīvi. Taču esot īstajā laikā un vietā viņš (-a) ieguva vienreizēju iespēju mainīt savu dzīvi.. un mainīja. Atliek cerēt, ka arī pārējiem tā paveiksies!

top-secret-1239728

Noslēpumainais tips – viņi uzraksta “Man ir jauns darbs!”, “Nekad neuzminēsiet, kas šodien notika? Esmu tika laimīga!”.. taču uz precizējošiem komentāriem nekad neatbild..

Cik no viņiem ir Tavā sociālo draugu pulkā!?

Raksta ideja ņemta no skats.lv.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment