FOTO: 35 slavenības, kas pabijušas aiz cietuma restēm!

Slepkavība. Laupīšana. Narkotiku tirdzniecība. Krāpšanās ar nodokļiem. Holivudas slavenības ir pastrādājušas dažāda veida noziegumus, par kuriem viņi, protams, nelielās katrā intervijā. Lūk, daži no izbijušajiem cietumniekiem! FOTO:

ja-rule

Džefrijs Atkinss, plašāk pazīstams kā Ja Rule, ir amerikāņu reperis, aktieris, dziesmu autors. 2 gadus pavadījis cietumā par neatļautu ieroča nesāšanu un nodokļu nemaksāšanu.

timallen

Tims Alens – amerikāņu aktieris un komiķis. Savulaik aizrāvās ar narkotiku tirdzniecību. Pie viņa atrada vairāk kā 800 g kokaīna.

michellerodriguez

Mišela Rodrigesa ir amerikāņu aktrise, kas pieķerta vadām automašīnu reibumā. Aktrisei nācās 18 dienas pavadīt cietumā, jo viņa neizturēja pārbaudes laiku, kas tika piespriests pēc pārkāpuma izdarīšanas.

lilkim

Lil’ Kim – amerikāņu repere, dziesmu autore, producente, modele un aktrise gadu un vienu dienu pavadīja cietumā, jo meloja tiesā, piesedzot savu draugu, kurš bija pastrādājis noziegumu.

khloekardash

Hloja Kardašjana – Holivudas ietekmīgās Kardašjanu ģimenes locekle uz dažām stundām baudīja valsts maizi. Viņai piesprieda 30 dienu cietumsodu, jo viņa bija pārkāpusi pārbaudes laiku, ko dāmai piesprieda pēc braukšanas pie auto stūres reibuma stāvoklī. Dienā, kad Hloja bija gatava uz mēnesi rotāt cietuma kameru, izrādās, ka tas bija pārpildīts un tāpēc jaunkundze jau pēc dažām stundām tika atbrīvota.

markwahlberg-320x427

Marks Roberts Maikls Vālbergs ir amerikāņu aktieris, filmu un televīzijas producents un bijušais reperis. 16 gadu vecumā šis vīrietis pavadīja cietumā 45 dienas, jo uzbruka diviem vjetnamiešu vīriešiem ar nodomu nozagt alu.

GWBush

Bijušais Amerikas Savienoto valstu prezidents Džordžs V. Bušs ticis pieķerts, vadot automašīnu reibuma stāvoklī, kā arī traucējis sabiedrisko kārtību kādas futbola spēles laikā.

Lindsay-Lohan-Mug-Shots-1

Aktrise Lindsija Loena ir tikusi apcietināta ne vienu reizi vien. Zādzības, pirmstermiņa atbrīvošanas noteikumu pārkāpšana, auto vadīšana reibuma stāvoklī..

james-brown

Soulmūzikas krusttēvs Džeimss Brauns. Viņš cietumā pavadīja 3 gadus. 1988. gadā viņš tika apsūdzēts par bruņotu uzbrukumu un pretošanos arestam.

franksinatra

1938. gadā dziedātājs Frenks Sinatra kādu laiku pavadīja cietumā, izciešot sodu par pavešanu un laulības pārkāpšanu.

ozzy

Džons Maikls Osborns, plašāk pazīstams kā Ozijs Osborns, ir bijušais rokgrupas Black Sabbath vadošais vokālists, bet tagad populārs solodziedātājs. Viņu apcietināja par ielaušanos svešā īpašumā, kā arī uzbrukumu policistam.

trejo

Denijs Trejo 11 gadus pavadīja cietumā par bruņotu laupīšanu un narkotiku izplatīšanu.

shelleymalil

Aktieris Šellijs Malils ir notiesāts uz mūžu par savas bijušās draudzenes noduršanu ar nazi.

mick-jagger

Dziedātājs Miks Džegers cietumā pavadīja 3 dienas, uzņemoties vainu noziegumā, ko nebija paveicis. Viņš uzņēmās vainu savas toreizējās draudzenes vietā, pie kuras atrada amfetamīnu.

paulmccartney

Grupas “Bītli” dalīnieks Pauls Makartnijs 10 dienas pavadīja kādā Japānas cietumā, jo Tokijas lidostā pie viņa atrada marihuānu.

mike-tyson

Bokseris Maiks Taisons 3 gadus pavadīja cietumā par konkursa “Miss Black America” dalībnieces izvarošanu.

robertdowneyjr

Roberts Daunijs jaunākais ielauzās sava kaimiņa mājās, kamēr bija salietojies narkotiskās vielas. Par šo savu dzīves epizodi viņš cietumā pavadīja gadu.

snoop-320x320

Reperis Snoop Dogg pirms savas mūziķa karjeras uzsākšanas bija biežs viesis cietumā. No 19 līdz 23 gadu vecumam viņu vairākas reizes apcietināja narkotiku dēļ.

billgates

Viljams Henrijs Geitss III, plašāk pazīstams kā Bills Geitss, ir Amerikas Savienoto Valstu uzņēmējs, kurš kopumā ir arestēts 3 reizes. 1970. gadā viņu apcietināja par atļautā ātruma pārsniegšanu un braukšanu bez vadītāja apliecības.

matthew-mcconaughey

Metjū Deivids Makonahijs ir amerikāņu aktieris, kurš 1999. gadā pabija cietumā. Tiesa gan uz dažām stundām.. par narkotiku lietošanu, kas rezultējās ar aktiera sevis meklēšanu muzikālajā jomā. Viņš tika atrasts kails spēlējam bungas.

jamiewaylett

Džeimijs Veilets 2012. gada Londonas dumpjos mētājās ar Molotova kokteilīšiem. Par to – 2 gadi cietumā.

50cent

Reperis 50 Cent staigāja apkārt pa pilsētu, līdzi nēsājot narkotiskās vielas un ieroci.

snooki

Nicole Polizzi jeb Snooki dažas stundas pavadīja cietumā par sabiedriskā miera traucēšanu un nepiedienīgu uzvedību.

marthastewart

Marta Stjuarte – amerikāņu uzņēmēja un TV personība pavadīja cietumā 5 mēnešus. Par mahinācijām ar akcijām.

kiefersutherland

Aktieris Kīfers Sazerlends 4 reizes ticis pieķerts, vadot automašīnu reibumā. Pēc pēdējā aresta viņš 48 stundas pavadīja cietumā.

wesleysnipes-e1443539182661

Veslijs Snaips cietumā pavadīja 2 gadus un 5 mēnešus par krāpšanos ar nodokļiem.

georgemichael

Dziedātājs Džordžs Maikls 4 nedēļas priecēja savus cietuma biedrus. Pie viņa tika atrasta marihuāna.

oj-simpson

OJ Simpsons šobrīd izcieš 33 gadu ilgu cietumsodu par bruņotu laupīšanu.

amandabynes

Amanda Laura Bainsa ir amerikāņu aktrise, dziedātāja. Bijusī TV šova “All That” dalībniece. Vienu savu dzīves nakti viņa sēdēja cietumā par braukšanu reibumā.

christucker

Kriss Takers īsu laiku pavadīja cietumā par atļautā ātruma pārsniegšanu (175 km/h).

lilwayne

Lil’ Wayne pavadīja 5 mēnešus cietumā. Iemesls – marihuāna.

vanilla-ice

Vanilla Ice ir apcietināts vairākas reizes – par draudu izteikšanu bezpajumtniekam, par vardarbību pret sievu. Taču tikai vienu dienu viņš ir pavadījis cietumā. Tas bija pēc tam, kad viņa sieva piezvanīja policijai pēc kārtējā ģimenes strīda.

macauleyculkin

Makolijs Kalkins. Marihuāna un pretsāpju līdzekļi noveda šo aktieri cietumā.

philspector

Fils Spektors par aktrises Lanas Klārksones slepkavība cietumā izcieš 19 gadus ilgu sodu.

don-king

Dons Kings pavadīja 3 gadus cietumā – slepkavība, dedzināšana un narkotiku tirdzniecība.

Avots: todaysbuzz.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment