FOTO: Anglijā tiek meklēts īpaši bīstams latviešu noziedznieks Bruno Gluzda jeb Jānis Banders!

bruno-gluzda

Lielbritānijas likumsargi izplatījuši brīdinājumu par īpaši bīstamu noziedznieku no… Latvijas! Anglijas policija aicina sabiedrību nekavējoties viņus informēt, ja kādam ir kas zināms par Latvijas pilsoņa Bruno Gluzdas, kurš reizēm izmanto arī pseidonīmu Jānis Banders, atrašanās vietu! Policija arī iesaka nekādā gadījumā netuvoties vīrietim!

Ja Tev ir informācija par šo personu, tad noteikti sazinies ar Lielbritānijas policijas zvanot uz vietējo Anglijas policijas kontakttelefonu 999 un nosauc lietas atsauces numuru 5216034244! Vai arī sazinies ar Latvijas policiju, kura tālāk informāciju nodos Lielbritānijas likumsargiem.

Policija izplatījusi paziņojumu, kurā teikts, ka 37 gadus vecajam Latvijas pilsonim 1.jūlijā bija jāierodas tiesā, kur tiktu skatīta viņa izdošanas lieta, taču Bruno nekad neieradās.  Vīrietis ir ar gaišu ādas krāsu, vidēji līdz smagas miesas būves, ar īsiem un tumšiem matiem, kā arī ar masīvu zodu, vīrietim mēdz būt arī bārda un viņš angliski runā ar ļoti lielu akcentu.

Lielbritānijas policijas pārstāvji savā izplatītajā paziņojumā norāda:

“Mums vajag noteikt viņa atrašanās vietu. Ja jūs pazīstat Gluzdas kungu vai zināt, kur viņu varētu meklēt, lūdzu sazinieties ar mums. Sabiedrība tiek aicināta netuvoties vīrietim un zvanīt uz tālruņa numuru 999, nosaucot lietas atsauces numuru 5216034244.” 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment