FOTO: Maija BRĪDINA par meistaru-krāpnieku! Pēc “remonta” viņa atpakaļ saņēma lūžņu kaudzi…

Maija raksta:

“turpinājums par Intaru Lazdiņu..
vakar saņēmu atpakaļ savu auto,protams pats vainīgais nebija klāt..

personīgi liels paldies Katrīnai Dončenko un Oskaram Kalniņam par nesavtīgu palīdzības sniegšnu automašīnas atgūšanā !!!”

Ierakstam sociālajā tīklā tika arī pievienotas fotogrāfijas kāds auto izskatījās pirms nodošanas remontā:

Un pēc saņemšanas atpakaļ no remonta:

Lūk, kā izgāja Maijai uzticot savu auto SIA “Garage Friday” meistaram Intaram Lazdiņam!

Padalies ar šo rakstu, lai pabrīdinātu pārējos un uzmanies nododot savu auto remontā – obligāti prasi dokumentus, kuri apliecina, kādā stāvoklī auto nodots, kas tiks darīts un kad auto varēs saņemt atpakaļ!

Ja arī esi piedzīvojis līdzīgu situāciju, atsūti mums savu stāstu uz [email protected] vai Facebook: https://www.facebook.com/runabildes/

Avots: Facebook / Facebook

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">beer</cite>

    tie ir meli, jo foto no dazadiem auto

  • <cite class="fn">Kot</cite>

    Man bijusi lidzigs stasts tik cita pilseta cita servisa . Beigas mans auto pazuda no teritorijas un ne ko ne viens nezin . Un policija ar nepalidzeja. Un labakais kredits tiek maksats kopa ar procentiem tie ir 7000€ . Tape ja ir iespeja javac uzreiz auto ja rodas aizdomas ka esat piečakarets savadak zaude ne tik naudu bet i auto…

  • <cite class="fn">Lasītāja</cite>

    Maija, tici man, Tu neesi vainīga pie tā, ka viņam ir psiholoģiska rakstura problēmas. Tādas viņam bija arī, ja nemaldos, pirms 4 gadiem. Par laimi, ātri vien atklājās viņa īstā daba. Vēl tagad nesaprotu, ko es viņā biju saskatījusi, tad kad pirms šiem 4 gadiem, ar viņu biju uzsākusi attiecības.

Leave a Comment