Hajala Alekperova pravietiskie vārdi sāk piepildīties; Šeit izstāstām par ko tieši brīdināja ekstrasenss

Ukrainā miers iestāsies salīdzinoši īsā laikā. Pēc dažiem mēnešiem karadarbība beigsies un Ukraina saglabās savu teritoriālo integritāti. Protams, ātri izkļūt no krīzes nebūs iespējams. Izkļūt no tik dziļas bedres nebūs tik vienkārši.

Tomēr pēc neilga laika valstī būs uzplaukums. Zvaigznes garantē Ukrainai jaunas iespējas un plašākus attīstības horizontus. 2022. gada otrajā pusē un 2023. gadā būs mazuļu bums zēnu dzimšanā. Tajā pašā laika posmā sāksies valsts ekonomiskā atveseļošanās.

Ukraina nepaliks nepamanīta Eiropas valstīm, kuras atbalstīs tās virzību uz politisko neatkarību.

Krievija 2022. gadā var saskarties ar vairākām grūtībām. Dažas no tām būs tieši saistītas ar dabas katastrofām. Tāpat valstij izdosies izlīgt ar virkni oponentu un uzsākt sarunas ar tiem, kas risināsies pozitīvi.

Lasi arī: Slavenā un leģendārā Gaišreģe Džūna ir atstājusi pareģojumu par 2022 gadu – lūk, kas tajā teikts

Tieši kataklizmas un postošas ​​dabas parādības var ietekmēt lielo valstu apvienošanos un palīdzību. Viņi sarunāsies savā starpā un vienosies, lai vienotos cīņā pret kopīgu problēmu. Abu valstu konfrontācija 2022. gada sākumā apstāsies pēc pāris mēnešiem un valstis varēs vienoties par abpusēji izdevīgiem nosacījumiem.

Paskatīsimies, kas notiks. Es ļoti gribu mieru!

Situācija normalizējas, taču mums jābūt pacietīgiem un uzcītīgiem. Un, protams, ļoti svarīgi ir saglabāt līdzsvaru un harmoniju dvēselē – tas ir ļoti svarīgi katram cilvēkam, lai izdzīvotu un uzvarētu!” saka ekstrasenss.

Pateicoties savām spējām,  Alekperovs ir pazīstams visā pasaulē. Līdz šim ekstrasenss jau ir palīdzējis daudziem cilvēkiem atrast cerību un atšķetināt vairākus nelabvēlīgus notikumus savā dzīvē. Ļoti gudrs jauneklis, austrumnieciski gudrs un diplomātisks. Lai visas labās lietas piepildās!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment