Horoskops 2023: ko Truša gads nesīs katrai no zodiaka zīmēm

 

Svari

Nemainiet pret visu. 2023. gada labākā taktika ir izvēlēties jomas, kurām vēlaties koncentrēties, un ieguldīt tajās.

Gads labvēlīgs materiālajā jomā. Izrādīsies atrast jaunus ienākumu avotus, ir izdevīgi investēt nekustamajā īpašumā. Komandas darbā var sasniegt daudz.

Personīgās, iespējams, liktenīgas tikšanās. Bet ir vērts neizslēgt piesardzību.

 

Skorpions

  1. gadā jūs gaida daudzas izmaiņas. Iespējams, ka tu vari izlemt radikāli mainīt savu dzīvi. Gads tam ir ideāls.

Jūtieties brīvi izmēģināt ko jaunu, jo īpaši to ir vērts darīt pavasarī. Ja pieliksi pūles, varēsi virzīties uz priekšu un nopelnīt šajās jomās. Personīgajā dzīvē gads ir gana veiksmīgs – būs tie pavadoņi, ar kuriem valda harmonija un savstarpēja sapratne.

 

Strēlnieks

Grūts gads. Būs smagi jāstrādā, jāpielāgojas dažādiem apstākļiem. Bet Trusis tev maksās to, ko tu esi pelnījis. Ja vēl neesi izlēmis par darba apjomu vai vēlies gremdēties kaut ko jaunu, šogad būs iespēja veikt vieglu pāreju.

Pavasarī vientuļie zīmes pārstāvji varēs satikt patiesu mīlestību. Iespējama arī cilvēku atgriešanās no pagātnes – dodiet viņiem iespēju.

Gada laikā jums, citiem cilvēkiem, palīdzēs paziņas, no tā nevairieties.

 

Mežāzis

2023. gadā nāksies saskarties ar dažādiem šķēršļiem, nevarēsi ilgi atpūsties un relaksēties. Jūsu gada panākumi ir atkarīgi no jūsu organizācijas un spējas noteikt prioritātes.

Tomēr zvaigznes brīdina, ka nedrīkst būt pārāk apsēsts ar naudu, īpašumu un statusu. Mēģiniet domāt globālāk, paļauties uz vērtībām, un visa materiālā bagātība tik un tā būs ar jums. Rudenī vientuļie Mežāži, visticamāk, iepazīsies ar jaunu partneri.

 

Ūdensvīrs

Pievērsiet uzmanību tam, ka ir vērts ievērot citu cilvēku tiesības un robežas, jārēķinās ar vispārpieņemtiem noteikumiem. Mēģiniet aktīvi sazināties ar citiem, piedalīties kolektīvos projektos. Tieši šeit pie jums atnāks jaunas iespējas, nauda un izredzes uz pozitīvām pārmaiņām.

Ja jūsu plāni ir radoši, tajos tiks iesaistītas jūsu labākās īpašības, tad ar citu cilvēku atbalstu tas viss tiks realizēts un nāks par labu ikvienam. Mīlestības attiecībās gads ar “šūpošanos” – būs daudz dažādu notikumu un emociju.

 

Zivis

  1. gads jums dos ļoti labas iespējas. Galvenais ir nepalaist garām un rīkoties momentā.

Gads ir labvēlīgs radošumam. Izsakies drosmīgāk, tevi gaida veiksme. Uzticieties sev un savām vēlmēm, paļaujieties uz sevi.

Lasi vēl: Pāvels Globa 2022. gada decembri nosauc par kardinālu izmaiņu mēnesi triju zodiaka zīmju likteņos

Pavasarī iespējamas veselības problēmas, esiet uzmanīgi. Kopumā gads ir labs mīlas attiecību veidošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment