Horoskops gadam: 2023. gadā Vērsim būs nepatīkama šķiršanās, un Lauvas meklēs savu laimi, prognoze visām zodiaka zīmēm

Uzzini kas sagaida katru zodiaka zīmi 2023. gadā.

 

AUNS

Jums nav jāveido lieli plāni. Labāk ir ļaut dzīvei plūst kā grib, lai izvairītos no neparedzētā.

Mīlestība: Pastāv iespēja šķirties no mīļotā cilvēka. Bet neskumstiet, jauna tikšanās neliks jums gaidīt.

Ģimene un bērni: Lai stiprinātu mieru mājā, jums būs jāiemācās rast kompromisus. Jums nebūs viegli.

Nauda: Lai piesaistītu finanšu plūsmu, ir jāizmēģina sevi komandas darbā. Tātad jūs varat dubultot jebkuru savu peļņu.

Veselība: Viss, kas jums nepieciešams, lai jūsu gars būtu vesels, ir pozitīva attieksme.

Karjera: Jūs varēsiet kāpt pa karjeras kāpnēm, pateicoties uzticamam atbalstam no ārpuses.

 

VĒRSIS

Neveiksmes personīgajā frontē netraucēs gūt panākumus biznesā. Bet, ja jums tas nav nepieciešams, jums vajadzētu domāt par prioritātēm.

Mīlestība: Jūsu partnera neuzticība var nākt gaismā visnepiemērotākajā brīdī. Pievērsiet īpašu uzmanību trauksmes zvaniem.

Ģimene un bērni: Jūs tiksit atbalstīts visos centienos. Bet atcerieties par pretimnākšanu, saglabājot līdzsvaru.

Nauda: Jums nav jāuztraucas par naudu. Jūsu dzīvē noteikti ienāks jaunas ienesīgas partnerattiecības, lai uzlabotu jūsu finansiālo stāvokli.

Veselība: Jums var būt problēmas ar lieko svaru. Ir vērts konsultēties ar savu ārstu un rūpīgi uzraudzīt kalorijas.

Karjera: Jūs viegli sasniegsit augstumus savā karjerā. Tas var piesaistīt jūsu dzīvē daudz cilvēku, kuri nevēlas jums labu. Nenolaidiet savu sargu.

DVĪŅI

Spilgtas emocijas palīdzēs aktīvi piedzīvot šo gadu. Un jaunas attiecības palīdzēs atklāt sevī negaidītus talantus.

Mīlestība: Varēsi satikt cilvēku, ar kuru tiešām var veidoties ilgstošas, un galvenais, uzticības pilnas attiecības.

Ģimene un bērni: Ir pienācis laiks tev izlidot no vecāku ligzdas. Esiet gatavi tam, ka dažas saites ar ģimeni tiks sarautas.

Nauda: Ar naudu šogad jābūt uzmanīgiem. Izmantojiet racionālu pieeju, lai izvairītos no liekiem tēriņiem, bet tajā pašā laikā mēģiniet dažreiz izdabāt sev.

Veselība: Atcerieties rūpīgi rūpēties par savu nervu sistēmu. Pastaigas svaigā gaisā jums būs lielisks un relaksējošs hobijs.

Karjera: Jūsu plāni var ievērojami atšķirties no realitātes. Ja vēlaties sasniegt vairāk, nekā jums ir tagad, jums vienkārši jāiet līdzi plūsmai un jāvēro.

 

VĒZIS

Upuri, ko tu nesīsi, lai sasniegtu savus personīgos mērķus, nebūs veltīgi. Vienkārši izvēlieties virzienu, un visi jūsu plāni piepildīsies.

Mīlestība:  Jums būs iespēja riskēt mīlestības dēļ. Tavs liktenis jau ir ceļā pie tevis, taču nepalaid garām iespēju tam signalizēt par savu esamību. Šīs attiecības var ilgt visu mūžu.

Ģimene un bērni: Uzticieties savai intuīcijai un dzīves upei. Viss liekais ar straumi noskalos. Jums vienkārši jāsamierinās ar neizbēgamo.

Nauda: Finansiālā veiksme būs jums labvēlīga. Nebiedē viņu ar aktīvām darbībām.

Veselība: Šis gads ir labākais laiks, lai rūpētos par savu garīgo veselību. Klausieties draugu un mīļotā padomu. Jums ir nepieciešama atpūta.

Karjera: Jūs jau esat atraduši savu vietu. Atliek tikai pierast. Neuztraucies, tava vēlme tiks izpildīta, ja nepadosies.

 

LAUVA

Esiet gatavi tam, ka ne katru situāciju var atstāt ar cieņu. Bet, ja vēlaties atrast savu likteni, nekautrējieties atteikties no pārāk ambicioziem pasākumiem un doties ceļojumā.

Mīlestība. Tikšanās ar likteni notiks pēkšņi. Gatavojieties viņu atpazīt pūļa vidū. Garīgu tuvību ar viņu varēsi sajust jau no pirmās sarunas.

Ģimene un bērni: Izmaiņas jūsu dzīvē var netikt pieņemtas. Ja vēlaties pierādīt savu taisnību, esiet gatavs cīnīties.

Nauda: Pateicoties izdevīgiem darījumiem, jums nav jāierobežo līdzekļi. Tomēr nevajadzētu aizdot bez čeka. Jūs varat atbaidīt veiksmi.

Veselība:  Uzraugiet savu veselību, īpaši cukura līmeni un asinsspiedienu. Slimību gadījumā labāk nekavējoties vērsties pie ārsta.

Lasi vēl: “Noķer lielu veiksmi”: 2022. gada decembra pirmajā dekādē 4 zodiaka zīmes savā dzīvē sagaidīs nopietnas pārvērtības

Karjera: Lai iegūtu jaunu sociālo lomu, būs smagi jāstrādā. Veiksme būs jūsu pusē, taču neuzņemieties pārāk lielu risku.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment