Horoskops katrai zodiaka zīmei 2022. – 2023. gadam

 

Jaunava

Jaunavas aktīvi darbojas tavā 8.mājā – gremdējamies ezoterikā, mistikā, vēršamies pie psihologa vai astrologa. Ar šiem instrumentiem jāstrādā pie savas dzīves. Attiecību tēma ir aktīva – lielisks periods, lai noslēgtu laulību, partnerattiecības, iepazītos. Jūs tagad augat caur apkārtējiem cilvēkiem.

Jūsu darbam jābūt noderīgam, aptverot citu cilvēku vajadzības. Šovasar strādājiet, nemelojiet pludmalē.

Noteikti pārbaudiet ķermeni no aprīļa līdz jūlijam. Pievērsiet uzmanību savām zarnām, iekšējiem orgāniem.

Svari

Pārmaiņas personīgajā dzīvē, jo, ja nevēlies šķirties – turi pirkstu uz pulsa. Tagad jau pusotru gadu pārī var rasties problēmas, impulsīvi lēmumi, konflikti. Iemācieties ieklausīties partnerī!

Jūs varat pacelt savas attiecības uz nākamo līmeni.

Par brīvu Svari – tagad savā ceļā varēsi satikt daudz cilvēku, būs laba pretendentu izvēle

Dalieties savās zināšanās, mācieties un izplatiet. šis ir lielisks periods, kad varat monetizēt savas zināšanas, pārdot savus padomus.

Pievērsiet uzmanību arī veselībai – veiciet pārbaudes.

Saturns dod uzdevumu radoši realizēt sevi, būt radošam, radīt kaut kādu produktu!

Jūs varat izveidot produktu bērnībā) jā, ieņemšanas tēma ir aktīva šajā periodā – paturiet prātā.

Ņemot vērā, ka ir iekļauta arī romānu un flirta sfēra, tad var būt dažādas nianses.

Skorpions

Noteikti atmaksājiet visus kredītus un parādus šajā periodā! Tas jūs ļoti traucēs.

Laiks kārtīgi pārbaudīt savu ķermeni! Ēd veselīgu, tīru pārtiku, neēdiet nevēlamu pārtiku. izsekojiet savam stāvoklim. Ja tā, ārstējiet sevi ar dabīgiem līdzekļiem.

Jupiters nonāk flirta, jaunu paziņu, radošuma zonā. Un šeit ir lieta: vai nu jūs sapludināsit šo periodu flirtā un nebeidzamos sakaros, vai arī radīsit kaut ko neticamu, sāciet projektu.

Šeit var rasties arī koncepcija. Tāpēc, ja esat attiecībās, varat pieņemt šādu lēmumu. Patiesībā tagad jūsu attiecības var mainīt savu līmeni, kļūt dziļākas.

Laiks paplašināt nekustamo īpašumu, pirkt zemi, renovēt. Tagad mums mājās jārada sev spēka vieta, pat jāveido ģimenes ligzda.

Jūs varat mainīt automašīnu, paplašināties kopumā automašīnu un māju jomā.

Uzņēmējdarbībā šis ir lielisks biroja, ražotnes, komandas paplašināšanas periods. Jūsu spēks biznesā šobrīd ir tajā.

Depresija var aptvert, ir grūti atrast savu vietu dzīvē un nonākt pie harmonijas.

Strēlnieks

Aktīvi, radoši uzsākam projektus, radām, izdomājam un īstenojam savas idejas!

Tas tevi ievilks romantikā, flirtā, bet šeit tev vajag sevi savaldīt. Gribu tauriņus vēderā un emocijas.

Grūtniecības tēma ir aktīva. Ja jums jau ir bērni, mēs viņiem veltām vairāk laika, taču izturamies pret viņiem ar sapratni un iecietību.

Jupiters šobrīd ir vislabākajā stāvoklī! Tātad jūs tagad varat paplašināt nekustamo īpašumu, izveidot ģimeni, veidot savu dzīvi un komfortu.

Jūs varat pārvietoties, uzlabot savus apstākļus.

Tas pats ir darbā: jūs varat paplašināt savu ietekmi, izmantojot jaunus padotos, paplašināt savu komandu, paplašināties ar tirdzniecības vietām vai ražotnēm.

Nevilcinieties pieņemt lēmumus! Tagad ieslēgsies lēnprātība, kas tikai traucē. Pieņemiet lēmumu un dariet to, nesamaziniet ātrumu!

Mežāzis

Depresiju var pārvarēt, un tas tikai norāda, ka ir laiks atjaunot kārtību sevī un savā dzīvē. Strādājiet pie savas iekšējās laimes! Meklējiet veidus, kā nomierināties: psihologs, meditācija un viss, kas jums ir piemērots. Nomierinies, nevāra.

Laiks paplašināties ar nekustamo īpašumu, darbu, uzņēmumiem. Tagad varat izveidot savienojumu ar savu uzņēmumu tiešsaistē! Tas ir, bija biroji, un tagad pat bez birojiem.

Jupiters dod jums uzdevumu nodot savas zināšanas un sevi ar padomu palīdzību. Nav nepieciešams sniegt nelūgtus padomus, tikai jūsu mērķim un profesionālajam virzienam.

Labs periods ceļojumiem, īsām brīvdienām. Tagad jūs nevarat palikt mājās!

Naudā jums ir mīkla ar zvaigznīti! Jāpārskata sava attieksme pret naudu, jāsaliek uzkrājumi dažādos grozos, jāiemācās taupīt un jādraudzējas ar naudu. Iemācieties reizināt naudu! Pretējā gadījumā savā dzīvē ielieciet nabadzības pamatus uz gadu desmitiem.

Ūdensvīrs

Nākamā pusotra gada laikā jāiemācās pieņemt krasus lēmumus un rīkoties. tu vari apgriezt savu dzīvi kājām gaisā. Ja iepriekš kaut kas bremzēja, tad tagad ierobežojumu nav!

Ir pienācis laiks izkāpt no ēnas un uzņemties atbildību. Situācijas dzīvē tā vai citādi audzēs tevī pilngadību: būs daudz pēkšņu pēkšņu pārmaiņu.

Jupiters sniedz jums ļoti lielisku peļņas potenciālu. Bet tas ir atkarīgs no jūsu zināšanu līmeņa, kompetences, kvalifikācijas jūsu mērķim. Jūs varat atklāt jaunas naudas darbības.

Rūpējieties par savu runu, pierakstieties publiskās runas kursos. Dariet visu, kas jūs aizvedīs uz augstāku līmeni.

Turklāt Saturns dod jums uzdevumu kļūt garākam, spēcīgākam, spēcīgākam. Visā var atklāt jaunu mērogu. Tas, kas jums ir bijis pēdējos 10 gadus, ir sīkums. Tevī tagad augs neticams spēks un ietekme vk;tn.

Neticams gads!

Zivis

Naudas sfēras paplašināšana, taču iesākumam nevajadzētu uztraukties, ja pēkšņi tiek nogriezti ierastie ienākumi. Laiks meklēt sev jaunus ienākumu veidus! Iemācieties vairot svētības un neturēties pie pagātnes avotiem.

Tagad tev ir jāparādās savā dzīvē, jāaug profesionāli! Jums dzīvē ir veiksmes un labklājības periods. Tiecies pēc saules, pēc troņa – tad izvēlies pats.

Jūs atveraties caur zināšanām, caur gudriem gariem cilvēkiem tuvumā. Zināšanu un gudrības planēta tagad atrodas neticamā stāvoklī, dodot uzdevumu atklāt savu iekšējo potenciālu.

Jūs varat kļūt par profesionāli, nodot un pārdot savas zināšanas.

Saturns ietver filozofiskas noskaņas, kas nozīmē, ka tas piesaistīs globālus jautājumus: kas es esmu, ko es varu darīt šīs pasaules labā?

Iespējama migrācija vai pārvietošana – tas ir tikai pluss. Tāpat vasarā kopumā vislabāk ir pamest dzimteni, jo tas neitralizēs zaudējumus. Zaudējumi var būt visās frontēs, īpaši Saturna zonā jūsu diagrammā. Esiet atvērts visām izmaiņām, pat tām, kas izsit zemi no jūsu kājām.

Tagad dzīve jūs nomierina un atbrīvojas no tā, kas jums nemaz nav vajadzīgs, lai gūtu panākumus. Neturieties pie otrā un esiet atvērti jaunajam.

Tas jūs ievilks vientulībā, varbūt pat depresijā no visām šīm pārmaiņām.

Lasi vēl: Kāda būs 2022. gada vasara katrai zodiaka zīmei: prognoze no Tamāras Globas

Leave a Comment