Horoskops oktobrim: kas sagaida Zodiaka zīmes darbā, personīgajā dzīvē un attiecībās ar mīļajiem

Astrologi runāja par to, kurām no Zodiaka zīmēm vajadzētu sākt meklēt kompromisu attiecībās ar saviem dvēseles radiniekiem, lai izvairītos no šķiršanās, un kas spēs gūt panākumus karjerā.

 

Horoskops 2022. gada oktobrim – Auns

Oktobrī vienkārši jākoncentrējas dzīves labajiem mirkļiem. Šī pieeja sniegs ievērojamus rezultātus un būs tiešs ceļš uz panākumiem. Pirms Auna paveras jaunas iespējas un izredzes, tās vajag izmantot pareizi, nepalaist garām īsto brīdi. Astrologi arī iesaka klausīties saprātu un intuīciju, neļaut citiem apdzēst jūsu potenciālu.

Šajā periodā jums būs pietiekami daudz resursu, lai sasniegtu to, ko vēlaties. Ar naudu viss būs stabili, varēsi atļauties kaut kur aizbraukt.

Personīgajā dzīvē jūs gaida romantika un liela mīlestība. Jūs varat stiprināt attiecības ar savu dvēseles radinieku, ja laikus pārrunāsiet sāpīgo stāvokli. Ir svarīgi, lai jums būtu atvērta komunikācija vienam ar otru.

 

Horoskops 2022. gada oktobrim – Vērsis

Oktobris tev būs periods, kad skaidri jādefinē savi sapņi un jāparūpējas par prioritātēm. Pieņemot svarīgus lēmumus, zvaigznēm ieteicams vadīties pēc personīgām izjūtām un instinktiem. Dzīvības enerģija tiek uzlādēta acs āboliem, tas ļaus spert pirmo soli ārpus komforta zonas.

Jums jādara tas, kas dara jūs laimīgu, nemēģinot atstāt iespaidu uz citiem. Profesionālajā darbībā jūs varat sasniegt ievērojamu progresu. Tas ietekmēs finansiālo labklājību. Iespējams, ka tavai dzīvei būs papildu ienākumu avots.

Mīlestības lietās šajā periodā plosīsies īstas kino kaislības. Iemesli, kāpēc nepiekrītat mīļotajam, var būt ļoti dažādi, taču galvenais ir jūsu nepatiesība. Ja kaut ko slēpjat no sava mīļotā cilvēka, ir pienācis laiks par to runāt, pretējā gadījumā var rasties nopietnas grūtības.

 

Horoskops 2022. gada oktobrim – Dvīņi

Šajā zelta mēnesī tev nāksies piedzīvot nopietnus pārbaudījumus, kas uz brīdi var dezorientēt. Neskatoties uz apstākļiem, jums ir jāsaglabā miers un nosvērtība. Pārliecība par sevi būs jūsu panākumu atslēga. Neļaujiet nevienam šaubīties par jūsu izturību. Klausieties savai intuīcijai, tās padomi palīdzēs izvairīties no nopietnām kļūdām un izglābs no nepatikšanām.

Lai nostiprinātu savu finansiālo stāvokli, jāatrod piedurknes un nav jābaidās no neviena darba, pat visgrūtākā. Ja vēlaties sasniegt finansiālu brīvību un stabilitāti, jums ir jābūt pietiekami disciplinētam, lai pārvaldītu savas finanses. Neļauj alkatībai tevi pārņemt.

Personīgā dzīve iepriecinās gaisa stihijas zīmes pārstāvjus. Jūs varēsiet pārdomāt savas attiecības un stiprināt savu savienību. Jūs sāksit vairāk novērtēt savu partneri un pavadīt vairāk laika kopā, tādējādi stiprinot savu savienību. Brīvās zīmes varēs satikt cilvēku, kurš mainīs dzīves.

 

Horoskops oktobrim 2022 – Vēzis

Vēžiem rudens otrajā mēnesī nevajadzētu steigties un bīdīt notikumus. Esiet pacietīgs, tas ir vienīgais veids, kā gūt panākumus. Jums ir jādzīvo sava dzīve, neņemot vērā citus. Izlemjot, kas jums ir svarīgs, jūs virzīsit savu dzīvi pareizajā virzienā. Vēžus gaida jaunas iepazīšanās, kas būs ne tikai patīkamas, bet arī noderīgas un palīdzēs karjeras virzībā.

Naudas lietās jāturpina būt uzmanīgiem, tas palīdzēs nostiprināt jūsu finansiālo stāvokli un pat to nedaudz atlikt. Šī nauda palīdzēs nebaidīties no rītdienas. Esiet gatavi nopietniem izdevumiem.

Speciālisti arī brīdina, ka attiecības ar partneri var pasliktināties. Lai atrisinātu šo problēmu, jums jābūt pēc iespējas godīgākam vienam pret otru. Ja tev vēl nav pāra, tad oktobrī vari satikt savu vīrieti.

 

Horoskops 2022. gada oktobrim – Lauva

Zvaigznes Lauvām iesaka nesamierināties ar mazāku. Veselīgs egoisms nekad nevienam nav kaitējis, tāpēc sevis izvirzīšana pirmajā vietā ir laimes un labklājības priekšnoteikums. Neļaujiet sevi manipulēt un vienmēr aizstāviet savu viedokli. Ir pienācis laiks noņemt masku un būt pašam. Profesionālajā jomā jūs varat sasniegt lielus panākumus, un tas palīdzēs palielināt jūsu ienākumus. Jūs varēsiet apmierināt visas savas finansiālās vajadzības, neuztraucoties par to, ka jums nebūs pietiekami daudz naudas.

Lauvas skatīsies uz savas dzīves mīlas pusi no cita leņķa, un tas palīdzēs realizēt savas vēlmes un ieceres. Brīvās zīmes sapratīs, kāds cilvēks viņiem ir vajadzīgs kā partneris.

Lasi vēl: Nauda kā upe plūdīs uz trim zodiaka zīmēm 2022. gada rudenī

Cilvēki attiecībās spēs atgriezt kaislību. Šis būs jūsu otrais medusmēnesis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment