Horoskops pavasara vidum: prognoze aprīlim visām 12 zodiaka zīmēm

 

Svari (24.09–23.10)

Aprīļa pirmā dekāde mudina būt vērīgam jautājumos, kas saistīti ar nesaskaņām ģimenē.

Otrā desmitgade brīdina jūs no pašapmāna. Atcerieties, ka ir svarīgi iet pa personīgo ceļu, pieturoties pie saviem garīgajiem principiem. Svaru dzīve uzlabosies aprīļa beigās.

Skorpions (24.10.–22.11.)

Aprīlī Skorpioni būs aizņemti, risinot daudzus uzkrātos uzdevumus, kas saistīti ar personīgo dzīvi, ģimenes saitēm, darbu.

Jums rūpēs palīdzēt mīļajiem. Rīkojieties gudri, izsverot savas stiprās puses.

Strēlnieks (23.11.–21.12.)

Aprīļa sākums tev šķitīs zināmā mērā satraucošs. Jums būs jāmaina savi uzskati, jāpārskata attiecības un jāizņem no savas dzīves nevajadzīgi cilvēki.

Taču pastāv liela varbūtība, ka tava rīcība būs kļūdaina un, to saprotot vēlāk, vēlēsies visu atgriezt savās vietās. Tāpēc rūpīgi padomā, pirms izslēdz cilvēkus no savas dzīves.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 20. janvārim)

Aprīlis Mežāži veltīs savu personīgo dzīvi, kā arī jums tuvu cilvēku dzīvi. Aprīļa beigas Mežāžiem sola sarežģītas attiecības ar vecākiem cilvēkiem.

Ūdensvīrs (21.01-20.02)

Zodiaks sola Ūdensvīram nelielas nesaskaņas ar tuvāko loku vai ar darba kolēģiem. Iespējams, ka citi jūs pilnībā nesapratīs.

Esiet piesardzīgs laikā no 7. līdz 12. aprīlim. Veiksme tev uzsmaidīs aprīļa otrajā pusē.

Zivis (21.02.–20.03.)

Zivis aprīlī sagaida aktivitātes, kas saistītas ar finansēm. Neizslēdzot tās Zivis, kuras nav saistītas ar biznesu, gaidāmi naudas darījumi.

Visas problēmas, kas radušās pirms jums, jūs atrisināsiet savā veidā, kas ne vienmēr jums būs veiksmīgs. Laika posmā no 7. līdz 12. aprīlim esi uzmanīgs savos aprēķinos un uzmanies no krāpniekiem.

Lasi vēl: Kuru no zodiaka zīmēm gaida dramatiskas pārmaiņas un jaunas karjeras iespējas 2022. gada aprīlī

Leave a Comment