Identiskas dvīnes dala dzīvesbiedru un grib viņu precēt

Anna un Lūsija DeCinque, kuras ir atzītas par pasaules visidentiskākajām dvīnēm. Dvīnes satiekas ar vienu un to pašu draugu, taču abas nesen atklāja, ka vēlas viņu precēt, taču likums to neļauj darīt. 

33 gadus vecās māsas no Pērtas Austrālijā kopš 2012. gada satiekas ar Benu Bairnu un abas plāno viņu precēt, taču poligāmija Austrālijā ir aizliegta, ziņo DailyMail.

Nesen māsas parādījās Austrālijas TV šovā “Mums ir problēma”, kur ar savām problēmām dvīnes dalījās ar visu pasauli un centās rast risinājumu.

Māsas uzdeva jautājumu:

“Mēs dalāmies ar partneri Benu, mēs gribētu ar viņu kādu dienu apprecēties, bet likums Austrālijā nosaka, ka mēs to nevaram darīt, tātad – ko mēs darīsim?”

Šova vadītājs Deivs Hjūzs, kurš ir populārs skatītāju, viesu un žūrijas locekļu problēmu risinātājs, uzklausot Annu un Lūsiju nespēja rast risinājumu viņu problēmai. Hjūzs un žūrijas locekļi centās atrisināt dvīņu problēmu un sāka smieties par viņu neparasto jautājumu.

“Ja mēs varētu mainīt likumu un valdību, mēs labprāt apprecētu Benu. Mīlestība ir mīlestība, mēs visi esam pieauguši cilvēki, mums būtu jāprecas ar vienu un to pašu vīrieti,” sacīja Anna.

Neskatoties uz māsu identisko izskatu, dvīnes arī visu dara kopā. Uz jautājumu, vai viņām ir iespējams vienā laikā palikt stāvoklī, Lūsija atbildēja, ka tas būtu vienreizēji, ja abas ieņemtu bērniņu vienā laikā.

Anna un Lūsija ir iztērējušas vairāk nekā 2500 000 dolāru par plastisko ķirurģiju, lai izskatītos identiski. Māsas izvēlējās palielināt lūpas, ievietot krūšu implantus, tetovēt seju, izlīdzināt ādu, kad viņām tikko bija palikuši 20 gadi. Savu ķermeni dvīnes beidza pārveidot pēc četrpadsmitās operācijas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment