Indiāņu horoskops: uzzini savu zīmi un tās simboliku! Uzziniet savu totēmu.

Daudzos segmentos Indijas horoskops ir līdzīgs parastajam horoskopam, taču tā zīmes ir saistītas tikai un vienīgi ar dzīvniekiem un to lomu dabā. Izmantojiet Indijas horoskopu, lai atrastu savu totēmu. Pagatavojiet to no dzīvniekiem, kas Rietumu horoskopā pārstāv jūsu Sauli, Mēnesi un apakšzīmes.

“Mēs visi esam kļuvuši par vienu un to pašu noslēpumainu spēku, tāpēc saviem kaimiņiem dzīvniekiem piešķiram tādas pašas tiesības kā apdzīvot šo zemi kopā.”

Indijas horoskops mūs saista ar dzīvnieka garu. Tas palīdz mums atpazīt dzīves mērķi un intuitīvo veidu, kā atrisināt dzīves problēmas.

Tas ir arī cieši saistīts ar totēmiem, kuriem ir ļoti liela nozīme gan Indijas kultūrā un reliģijā, gan ar dabas parādībām, kas ietekmē dzīvnieku dzīvi. Tādējādi Indijas horoskopā dzīvnieku īpašības tiek nodotas cilvēkam.

Piekūns 21. marts. – 19. aprīlis. (Auns)

Piekūns ir drosmīgs putns, kas lido augstu, vientuļš mednieks, dzimis vadonis. Ass skatījums uz pasauli kontrolē notikumus un meklē laupījumu – tā mērķus.

Viņa asais skatiens simbolizē vīzijas, lieliskas idejas un ieskatu. Viņa gara iedvesmoti cilvēki atradīs izeju no jebkuras sarežģītas situācijas.

Tāpēc piekūns ir veiksmīgu cilvēku simbols. Jūs esat neatkarīgs cilvēks, kurš novērtē savu brīvību. Jūs viegli koncentrējaties uz saviem vēlamajiem mērķiem un sasniedzat tos ļoti efektīvi. Mobili un spontāni, tu dzīvo ļoti intensīvi. Jums patīk rakstīt savus noteikumus un vienmēr sekot savai sirdij.

Bebrs 20.aprīlis . – 20. maijs (Vērsis)

Bebrs ir čakls dzīvnieks, kas saistīts ar zemi un ūdeni. Viņš ir atjautīgs celtnieks, kurš veikli līdzsvaro stabilitāti un nepastāvību. Būvējot dambjus uz vētrainām strautiem, Bīvers parāda, kā sapņi var kļūt par realitāti. Ūdens ir neapzinātu vēlmju, jūtu un sapņu simbols.

Ticēt sev, darīt neiespējamo. Vēl vairāk, ja ļaujam ūdenim vadīt mūs ar veiklību, stabilitāti un inteliģenci, mēs varam paveikt brīnumus. Ja bebrs ir tavs dzīvnieka gars, tu esi neatlaidīgs un strādīgs, jūtīgs un stabils, vienmēr uzticīgs saviem sapņiem. Tavs prāts ir ātrs un ass, tu esi veiksmīgs biznesā, lojāls savai ģimenei. Jūs darīsiet visu, lai izveidotu savu sapņu dzīvi.

Briedis no 21. maija līdz 20. jūnijam (Dvīņi)

Graciozs un saprātīgs, briedis ir dzīvnieks, kas viegli pārvar šķēršļus, apvienojot attapību un ātrumu. Vienmēr apzinoties vidi, viņš ir gatavs izvairīties no briesmām vai atrast pareizo pārtikas avotu. Ja jūs iedvesmo Brieža gars, jūs prasmīgi izgriezīsit dzīvi, izmantojot savu asprātību un attapību.

Radot līdzsvaru starp piezemēšanos un plandīšanos, jūs aizraujat apkārtējos ar savu garīgumu, labo gribu un skaistumu. Briedis nav vientuļš dzīvnieks, tāpēc jums būs arī aktīvi ģimenes un sabiedriskie kontakti. Lepnums un taisnīgums caurstrāvo jūsu dzīves mērķa un atbildības sajūtu.

Dzenis no 21. jūnija līdz 21. jūlijam (vēzis)

Visi Indijas horoskopa putni tiecas pēc zināšanām. Dzenis ziņkārīgais knābis klauvē pie daudzām durvīm, meklējot slēptās zināšanas. Jums nepieciešama intuīcija, apņēmība un neatlaidība. Ja Dzenis ir tavs dzīvnieka gars, tu ar savu darbu un dzīvi sacelsi lielu troksni, piesaistīsi sev uzmanību.

Tavas komunikācijas prasmes ir izteiktas, tu skaidri izsaki savas domas un tev ir spēcīga griba. Tāpat kā dzenis, jūs zināt, kā atpazīt iespēju un izmantot to. Tava dzīvā enerģija, kustīgums, prieks un apņēmība palīdz atklāt dzīves apslēptās vērtības. Dzīves gudrība, ko esat ieguvis ar savu mērķtiecīgo dabu, var būt ceļvedis citiem.

Lasis 22. jūlijs. – 21.augusts (Lauva)

Laši ir neticami spēcīgas un noturīgas zivis, kas pazīstamas ar savu apņēmību un izturību, peldot pret straumi. Lasis viegli atpazīst dzīves mērķi, piemīt intuīcija un ir gatavs stāties pretī lielākajām grūtībām. Ja tevi iedvesmo laša gars, ar savu darbu un gribasspēku kļūsi par iedvesmu daudziem.

Tu motivēsi citus ar savām idejām un inteliģenci. Jūs ir grūti atturēt, un jūs vienmēr atradīsit radošus veidus, kā tikt galā ar dzīves šķēršļiem. Jūsu pašapziņa un entuziasms smeļas bezgalīgā iekšējās gudrības avotā, saskaroties ar bezsamaņas ūdeņiem. Viņi tevi nebiedē, tu vienmēr tajās drosmīgi peldi.

Lācis no 22. augusta līdz 21. septembrim (Jaunava)

Viens no spēcīgākajiem indiāņu simboliem, Lāča gars nozīmē brīvību, aizsardzību, spēku un drosmi. Lācis ir stabils un spēcīgs dzīvnieks, gādīgs un aizsargājošs. Ja tu nes sevī Lāča garu, tev ir liela sirds. Jūs esat pieticīgs, nedaudz kautrīgs, dāsns un ārkārtīgi norūpējies par ģimeni un personīgo dzīvi.

Lāča pacietība ir milzīga, taču tā var būt neparedzama. Ja viņš zaudē kontroli, viņš var pilnībā neapzināties savu spēku un šausminošo iespaidu, ko tas atstāj. Lācis ir lielisks skolotājs, pateicoties savam ieskatam un dziļai dabas izpratnei, intuitīvai pareizā un labā atpazīšanai. Tāpēc Lācis dziļi sevī izjūt pateicību, viņš ir dzīvības, savas ģimenes un labestības sargātājs.

Krauklis 22. septembris–22. oktobris (Svari)

Krauklis Indijas pasaulē ieņem īpašu vietu. Runājošajam putnam bija īpašs raksturs! Runīgs mākslinieks, burvīgs un nepiespiests, romantiskais Krauklis valdzina ar saviem stāstiem. No saviem gaisa augstumiem viņš var paskatīties uz dzīvi no cita skatu punkta.

Krauklis varēja redzēt tālāk par ārējām ilūzijām, iekļūt noslēpumos. Viņš nesa vēstījumus no apslēptās pasaules un mācīja gudrību. Ja tevi iedvesmo Kraukļa gars, tu esi ļoti uzmanīgs, spēj sajust un uzzināt patiesību. Tas ir jūsu dziedināšanas potenciāls, jo jūs varat palīdzēt citiem atšķetināt noslēpumus un tikt attīrītiem, uzzinot patiesību.

Lasi vēl: Janvāra beigās 6 no 12 zodiaka zīmēm būs vētrains romāns

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment