Īpašais datums: 2022. gada laimīgākā diena katrai zodiaka zīmei

Svari (no 23. septembra līdz 22. oktobrim)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 22. oktobris

Svaru valdošā planēta Venera lielāko daļu laika pavadīs zīmē. Šis mēnesis būs labāks nekā jebkad agrāk. Svaru sezonas noslēgumā, 22. oktobrī, zvaigznes sagādās vēl vienu patīkamu pārsteigumu: Venera un Saule veido superīpašu pasaules uzskatu, kas pazīstams kā “Venēras zvaigžņu punkts”. Šis aspekts ienesīs burvību un romantiku, kā arī pavērs aizraujošu jaunu baudas, sapņu un radošuma periodu. 22. oktobris ir lieliska diena, lai flirtētu un atbrīvotu savu vilinošo pusi.

Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 15. novembris

Skorpiona dzimšanas mēnesis kļūs vēl karstāks, jo lielāko mēneša daļu šeit atradīsies Venera. Savukārt Jupiteram vajadzētu veicināt romantiskas attiecības. Šīs divas planētas 15. novembrī Skorpionam piesaistīs papildu veiksmi viņa dzīvē un mīlestībā. Jūs atklāsiet, ka mīlestības un iepazīšanās jautājumi ir daudz vienkāršāki nekā parasti, tāpēc izmantojiet šo labvēlīgo kosmosa periodu savā labā un nebaidieties flirtēt.

Strēlnieks (no 22. novembra līdz 21. decembrim)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 23. novembris

Strēlnieks ir pārdzīvojis pusotru gadu aptumsumus, un jauns mēness 23. novembrī būs viena no gada labākajām iespējām piepildīt vēlmes un uzsākt aizraujošus jaunus piedzīvojumus. Šīs Mēness atiestatīšanas laikā Venera un Merkurs ienesīs skaidrību Strēlniekam un pavērs jaunas perspektīvas darba projektos vai attiecībās. Saule un Mēness harmoniski savienosies arī ar Strēlnieka valdošo planētu Jupiteru, nesot vēl vairāk veiksmes un maģijas.

Mežāzis (no 22. decembra līdz 19. janvārim)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 8. janvāris

Jaunais gads sākas ar mīlestības planētas Venēras atgriešanos atpakaļ. Mežāži šajā periodā dodas uz vērtību pārvērtēšanas un izpratnes par to, ko viņi vēlas darīt attiecībās, ceļu kā prioritāti. Rezultātā viņu mīlas dzīvē būs liels uzplaiksnījums. Īpaši labs brīdis pienāk Mežāža sezonas vidū, 8. janvārī, kad Saule un Venera saplūst tavā zīmē. Šeit notiks Venēras zvaigžņu punkts, kas sniedz papildu pārliecību, jaunas romantiskas iespējas un zināmu skaidrību par to, ko vēlaties no mīlestības.

Ūdensvīrs (no 20. janvāra līdz 18. februārim)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 6. marts

6. martā Venera saskaņojas ar Marsu, un šajā periodā Ūdensvīriem jābūt uzmanīgiem – viņi ieiet pilnīgi jaunā mīlestības un kaislības ciklā. Mīlestības un seksa planētu savienojuma aspekts jūsu zīmē neatkārtosies vēl divus gadus, tāpēc tas iezīmē jums labvēlīgu jaunu sākumu jūsu attiecībās, seksuālajā izpausmē un pat radošajos centienos. Šis ir piemērots brīdis, lai pateiktu jā pavasara romantikai vai izlemtu par jaunām ilgtermiņa attiecībām.

Zivis (no 19. februāra līdz 20. martam)

Visveiksmīgākā diena: 2022. gada 12. aprīlis

2022. gads būs viens no mistiskākajiem Zivju dzīvē. “Īpašam kosmiskam savienojumam” jānotiek 12. aprīlī, kad Jupiters, Zivju planētu valdnieks tradicionālajā astroloģijā, savienos Neptūnu. Šī lieliskā izlīdzināšana uzlabos jūsu radošumu, iedvesīs jaunas iedvesmojošas idejas, atvērs jūsu krāšņo pusi un pat izraisīs garīgu pamošanos, kas sniegs jums neierobežotu piekļuvi jūsu augstākajam Es. Tas ir saistīts ar faktu, ka šīs divas garīgās planētas nav bijušas saistītas Zivīs jau vairāk nekā 150 gadus un vairs to nedarīs mūsu dzīvē, tāpēc ir pienācis laiks izmantot maģiju 12. aprīlī.

Lasi vēl: Izvēlies vienu karmas simbolu un uzzini, ko sagaidīt savā dzīvē

Leave a Comment