Izvēlies vienu karmas simbolu un uzzini, ko sagaidīt savā dzīvē

Karmas simbols – 2.

Jūs esat cilvēks, kurš nevar iztikt bez dažiem cilvēkiem. Jūs esat emocionāli piesaistīts dažiem cilvēkiem, un jums ir grūti uzturēt attiecības ar dažiem cilvēkiem. Jūs vienmēr esat palīdzējis visiem, bet reti kurš to varēja novērtēt. Tomēr par visu, ko esat izdarījis, jūs saņemsiet atalgojumu, karma jūs atalgos pārsteidzošā veidā, un tieši tas, kas jūs sagaida, ir jūsu vēlmju īstenošana.

 

Jūsu vēlmes jūsu dzīvē bieži nepiepildās, un tāpēc jūs īsti neticat to īstenošanai. Tomēr nākotnē jūs sapratīsit, ka vēlmes piepildās. Jūsu vēlmes tiks iemiesotas skaistā realitātē.

Karmas simbols – 3.

Jūs nekad neesat daudz prasījis no dzīves. Jūs tikko lūdzāt dzīvei sniegt jums veiksmi. Tomēr tev dzīvē nav paveicies, bet drīz tas viss tiks atalgots. Katrs jūsu labais darbs tiks atalgots ar karmu. Sapratīsi, ka brīnumi notiek, proti, tev priekšā brīnišķīgas dienas, kuru laikā būsi lieliskā noskaņojumā.

 

Jūsu izvēlētā karma atnesīs jums to, ko nepietiek vārdu, lai aprakstītu. Labas ziņas un aizraujoši notikumi jūs gaida arī turpmāk. Karma arī saka, ka turpmāk tavā dzīvē lielu problēmu nebūs.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes var kļūt bagātas Zilā tīģera gadā – iespējams, viņu sapņi piepildīsies

Leave a Comment