Izvēlieties pūci un noskaidro, kāda ir tava gudrība

Pūci parasti interpretē kā gudrības un zināšanu simbolu. Tie ir nakts lidojumi, viņi redz to, kas citiem netiek dots. Un šie plēsēji plēsās nakts aizsegā, parādot zināmu gudrību, izvēloties medību dienas laiku. Tie ir spēcīgi un nedaudz noslēpumaini putni. Mēs jūsu uzmanībai piedāvājam vienkāršu pārbaudi – izvēlieties putnu no piedāvātajiem un uzziniet, kāda ir jūsu gudrība – kādās rakstura īpašībās tas izpaužas.

PŪCE NR. 1.

Rudens pūce, pilnmēness

Jūs esat spilgta, spēcīga personība. Pirms kaut ko darāt, tu domā par sekām. Pats process jums nav svarīgs, rezultāti ir svarīgi jums. Maz ticams, ka jūs kaut ko darīsit tikai tāpēc, ka jums tas patīk vai jūs interesē. Jums skaidri jāsaprot, kāds būs rezultāts. Ja esat pārliecināts, ka lietas beigas jums ir izdevīgas, jūs tam tērēsiet laiku, naudu un pūles. Ja šādas pārliecības nav, jūs pat nesāksiet. Jūs esat praktisks – tā ir jūsu gudrība.

PŪCE NR. 2.

Ziemas pūce, augošs mēness

Jums ir bagāta iztēle un diezgan spēcīga intuīcija. Jūs spējat redzēt skaistumu, jo esat radošs cilvēks. Jums ir laba humora izjūta. Jums patīk jokot un smieties par labiem jokiem. Jums patīk krāsainas izrādes, jūs gandrīz vienmēr esat sabiedrībā. Bet jums nepatīk nevienu ielaist savā iekšējā pasaulē. Dalieties emocijās – lūdzu! Nekad nerunājiet par savām šaubām un bailēm. Jūs esat neatkarīgs un neuzticīgs cilvēks. Tava gudrība slēpjas tavā ierobežojumā.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kas atradīs savu dzīves jēgu līdz 2021. gada beigām

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment