Ja vēlies Visuma atbalstu un lai enerģija neplūst kā ūdens, izslēdz 7graujošas darbības

 

Attīstības trūkums. Runa ir par to, kad cilvēks noteiktā brīdī pasludina sevi par dzīves speciālistu, atsakās no attīstības un visu atlikušo mūžu cenšas nodzīvot tādā pašā tempā un notikumos. Tieši šī iemesla dēļ cilvēks nevar pieņemt izmaiņas, viņš kratās no katras ziņas, baidās no mazākajām izmaiņām (nāve, aiziešana, nodevība, atlaišana utt.) Un dzīve ir plūdusi, plūst un vienmēr plūdīs. Un tā būs dažādu notikumu un piedzīvojumu jūra. Viņa nekad neapstāsies pie jums mājīga, ērta un ērta punkta. Līdz ar to pats savu attīstību nevar apturēt jebkurā gadījumā. Pašattīstība: domāšana, iepriekšējās pieredzes analīze, jaunu spēju meklēšana, esošo prasmju un talantu uzlabošana utt.

Nevērība pret ķermeni un veselību. Noziegums pret sevi. Tāpēc noteikti uzmaniet savu “koku”.

Veselīgs un labs miegs. Elementāri fiziskie vingrinājumi un pastaigas pa ielu. Ēdiens, kas ir labs. Pozitīvas emocijas. Pavadīt laiku lietām, kas ir noderīgas un sniedz mācību. Saules gaisma (īstā un tā, kas saistīta ar zināšanām).

Jo vairāk aizmirstat par sevi, vēršot savu enerģiju uz citu cilvēku dzīvēm, viņu panākumiem un darbiem, notikumiem, kuriem nav nekāda sakara ar jums, jo vairāk jūs zaudējat enerģiju. Jūs atdodat savus spēkus un nekļūstat spēcīgs. Tu sevi vājini un pastāvīgi izjūti neapmierinātību ar dzīvi.

Dienu vai divas parūpējies par sevi un pievērs uzmanību tam, cik daudz laika tu reāli dzīvo savu dzīvi, domā savas domas, dari to, kas tev ir svarīgs un vajadzīgs un cik daudz laika tu velti pilnīgi svešiem cilvēkiem, nevajadzīgām ziņām, kritikai un strīdi, nosodījums, aizvainojums, skumjas, pagātnes gremošana utt.

Jo ātrāk uzņemsies sevi, jo stiprāks, pūkaināks un stiprāks augs tavas dzīves “koks”.

 Lasi vēl: 2022. gada maija sākumā 3 zodiaka zīmes nonāks pozitīvu pārmaiņu un veiksmes pasaulē

Leave a Comment