Jāpērk loterijas biļetes pēc maģijas noteikumiem un iespējams laimēsim

Mēs jau bezgalīgi runājām par loterijām. Jūs varēsiet vai nevarēsiet uzvarēt. Mēs meklējām veidus, kā garantēt uzvaru. Laimējušos skaitļus mēģinājām aprēķināt, izmantojot numeroloģiskās metodes. Un tajā pašā laikā viņi pastāvīgi atcerējās varbūtības teoriju un faktu, ka milzīgam skaitam miljonu cilvēku ir tikai viens liels laimests))) Un starp šiem miljoniem cilvēku daudzi īsteno vēlmi uzvarēt, veic rituālus. un simulē, lai uzvarētu. Un kāpēc jūs domājat, ka jums tas būtu jāsaņem?

Bet, ja joprojām nezaudē ticību savai uzvarai, un vēlies izmēģināt kaut ko savādāku nekā jau esi mēģinājis, es vēlos tev šodien piedāvāt pamēģināt iegādāties biļeti stingri saskaņā ar noteikumiem!

Nu, pārdomājot visu, ko atradu no ieteikumiem par loterijas uzvarām un pasūtot tos, mēs iegūstam šādus biļešu iegādes noteikumus:

 1.Lai iegādātos biļeti, izvēlies savai zodiaka zīmei labvēlīgu dienu. Katra zīme atbilst noteiktam elementam: gaiss, uguns, zeme un ūdens. Piemēram, mana zodiaka zīme Lauva ir uguns zīme. Tāpēc tiem, kas dzimuši, tāpat kā es, zem šīs zīmes, biļetes iegāde ir izdevīga tikai periodos, kad mēness atrodas Lauvas, Auna vai Strēlnieka zvaigznājā.

Starp citu, šodien mēness atrodas zodiaka zīmē Vēzis un biļetes ir vērts iegādāties uz Zivīm, Vēžiem un Skorpioniem – lai veicas!

 2. Lai uzvarētā sazvērestība būtu veiksmīga, biļešu iegādei jānotiek īstajā laikā. Pirmdienai, otrdienai labvēlīgs periods, kas nes lielu laimestu, ir laiks pirms pusdienām. Sestdiena un svētdiena var nest veiksmi, pērkot biļeti pēcpusdienā, bet ne vakarā. Vispiemērotākā diena šajā ziņā ir ceturtdiena. Laika izvēle šajā nedēļas dienā nav ierobežota.

 3.Lai iegādātos laimīgo biļeti, ģērbieties atbilstoši. Izvēlieties tikai tumšu apģērbu, pat apakšveļu. Sarkanās un dzeltenās krāsas ir stingri aizliegtas. Labāk, ja apģērbs ir vienkrāsains, bez apdrukām. Rotaslietu minimums, zelts ir pilnībā izslēgts.

 4. Laimestu sazvērestība būs efektīva, ja dažas dienas pirms loterijas atteiksies no piena produktiem, ķiploku ēdieniem un sarkanajiem dārzeņiem (tomātiem, sarkanajiem pipariem, burkāniem, bietēm).

Lasi vēl: Viņus gaida veiksme, laime un panākumi: Zodiaka zīmes kļūs par galvenajām 2022. gada zvaigznēm

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment