Jūlijs Krūmiņš: “Ejiet tak jūs [KNAB] d*rst – braukšu, kur gribēšu un tikšos ar ko gribēšu!”

julijs-kruminds-egons-reters

Šovakar Jūlijs Krūmiņš raidījumā “1:1” bija ļoti skarbs un atklāja daudz ko par “Bārdu” jeb Andri Šķēli un Aivaru Lembergu un vēl neskaitāmiem – tajā skaitā politiķiem un valsts amatpersonām cilvēkiem!

Viņš atklāti pastāstīja, ka daudziem uzņēmējiem ir jādalās ar “Bārdu”, Lembergu un vēl citiem pie varas esošajiem, lai īstenotu savus projektu! 

Jūlijs Krūmiņš arī nesen tika aizturēts, aizdomās par nelikumīgu partiju finansēšanu un pēc iznākšanas no īslaicīgās aizturēšanas, bija spiests doties uz slimnīcu, no kuras viņš arī sniedza interviju.

Kad uzņēmējam un miljonāram Jūlijam Krūmiņam pajautāja, kā viņš raugās uz KNAB uzliktajiem ierobežojumiem izbraukt no valsts un tikties ar konkrētiem cilvēkiem, viņa atbilde bija konkrēta – Ejiet tak jūs dirst – braukšu, kur gribēšu un tikšos ar ko gribēšu!

Miljonārs arī intervijas laikā vairākas reizes uzsvēra, ka nav darījis neko pretlikumīgu un viņa sirdsapziņa ir tīra.

Raidījumu pilnā garumā var noskatīties ŠEIT: http://replay.lsm.lv/lv/ieraksts/ltv/81825/11-gundars-reders-julijs-krumins/#tab-descr

Par intervijā redzēto ir ko teikt arī Twitter lietotājiem:

Piedāvājam arī iepazīties ar fragmentu no Jūlija Krūmiņa sarakstītās grāmatas par Andra un Aivara noziedzīgajiem nodarījumiem ŠEIT!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment