Kā atšķetināt savu likteni un gūt panākumus: Veiksmes horoskops zodiaka zīmēm

 

SVARI

Svari nesīs veiksmi viņu spējai iet uz kompromisiem. Svari ir ļoti elastīgi cilvēki, spēj novērtēt situāciju no dažādiem rakursiem, tāpēc daudziem šķiet, ka ar Svariem ir ļoti viegli sarunāties.

Svari ir radīti kā juristi, psihologi un skolotāji. Svariem jāieklausās sevī, iespējams, jāpadomā par spoža fotogrāfa, ziedu kompozīciju sastādītāja vai lieliska parfimēra karjeru. Jebkura ar skaistumu saistīta Svaru tieksme viņiem sagādās veiksmi.

 

SKORPIONS

Skorpioni ir īsti mistiķi. Nekautrējieties iesaistīties ezotēriskās zinātnēs, pat ja visi jūsu draugi un paziņas to uzskata par muļķībām. Neizvairieties no tā, kas jums patīk. Skorpioniem ļoti patīk pētīt cilvēku netikumus, tāpēc viņiem piemērotas psihologa, tiesu medicīnas zinātnieka un psihiatra profesijas.

Skorpioni pēc dabas ir ļoti spītīgi, kas viņus bieži noved pie vadošiem amatiem.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir uguns zīme. Viņam tika pavēlēts vadīt zvaigznes dzīvē. Tajās darbības jomās, kurās jāspēj pārliecināt, Strēlniekiem vienmēr izdodas. Strēlnieki nonāk politikā, un mārketinga jomā, kur jāprot reklamēt jaunus produktus, viņiem nav līdzinieku.

Strēlniekam nav jābaidās no pārmaiņām, drīzāk jāpiekrīt visiem komandējumiem un ekspedīcijām, kur viņam ir lieliska iespēja sevi pierādīt un ķert veiksmi aiz astes.

 

MEŽĀZIS

Mežāži dzīvē parasti tiek uzskatīti par īstiem laimīgajiem. Viņi praktiski ar zobiem izrauj veiksmi no likteņa. Lai gūtu panākumus, viņiem praktiski nekas nav jādara, bet tikai spītīgi iet uz iecerēto mērķi.

Mežāži ir ļoti ambiciozi, pateicoties kuriem viņi vienmēr izvēlas sev piemērotāko nodarbošanos, kas dos viņiem panākumus. Turklāt Mežāzis vienmēr ir pārliecināts par to, ko dara.

 

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīra veiksme ir tieši saistīta ar viņu pašapziņu un iekšējo harmoniju. Ja Ūdensvīrs spēja atrast darbu atbilstoši savai dzīves pārliecībai, tad panākumi viņam ir garantēti.

Sieviete Ūdensvīrs atradīs sevi grāmatu izdošanā (ja viņa nav īpaši sabiedriska). Taču sabiedriskie Ūdensvīri var mēģināt apgūt gida vai stjuartes profesiju. Neaizmirstiet atpūsties.

 

ZIVIS

Zivis var gūt panākumus tikai tad, ja tās peld pret straumi. Viņiem ir jāņem viss no dzīves un maksimāli. Citādi viņus gaida pelēkas dienas. Zivīm nevajadzētu apmierināties tikai ar to, ko viņas dod, un dzīvot pēc citu padoma.

Lasi vēl: 2023. gadā Tamāra Globa dalās ar Truša gadu. Viņa sola, ka tas būs patiesības gads

Zivīm jāpārņem situācijas kontrole un jārīkojas. Turklāt, pateicoties spējai pielāgoties, Zivīm visur būs labi.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment